Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Μουσταρδομαγειρέματα με Condito

Μουσταρδομαγειρέματα με Condito

Από το 1979, όταν δύο οικογενειακές επιχειρήσεις αποφάσισαν να ενωθούν και να δημιουργήσουν νόστιμες σάλτσες, κανείς δεν φανταζόταν ότι σήμερα, η Condito θα γίνει συνώνυμο της λέξης «νοστιμιά».
Condito… ιταλιστίν σημαίνει, ευχαριστώ τον εαυτό μου με γεύσεις. Και αυτό ακριβώς πρεσβεύει η εταιρία. Να μας δώσει γεύση με τις υπέροχες γεύσεις, που έχει δημιουργήσει και ξεχωρίζουν. Μουστάρδα με μέλι και θυμάρι, με ολόκληρο σιναπόσπορο, με πάστα ελιάς, με άρωμα τομάτας, Ντιζόν αλλά και σάλτσες γλυκόξινες, μεξικάνικες, ναπολιτέν, κέτσαπ, μαγιονέζα, αλλά και ένα dressing bbq που μαζί με τα καραμελωμένα κρεμμύδια θεωρώ ότι είναι κορυφαία.
Παράλληλα, μια πρόσφατη επένδυση σε νέες εγκαταστάσεις και επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στον χώρο των ξηρών καρπών, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί αφού και πάλι φρόντισε να κυνηγήσει την ποιότητα την οποία όλοι απολαύσαμε.
Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο σεμινάριο της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, γνώρισαν την Μαρία Μωραΐτη, εκπρόσωπο της Condito όπου μας μίλησε για την ιστορία της οικογένειάς της, αλλά και την αγάπη της για το καινούριο και δημιουργικό.
Παράλληλα, τα μαγειρέματα διαδέχονταν το ένα, το άλλο, για να συμφωνήσουν όλοι, ότι οι γεύσεις της Condito ήταν εξαιρετικές.
Απολαύσαμε μια πεντανόστιμη Quiche με καραμελωμένα κρεμμύδια που ομολογουμένως ήταν τέλεια σε υφή και γεύση.
Μπουτάκια μαριναρισμένα σε σάλτσα bbq Condito αλλά και πατατούλες με 2 μουστάρδες και πορτοκάλι.
Για το τέλος, ένα κρεμώδες Μαχαλεμπί με άρωμα τριαντάφυλλο ήταν ότι έπρεπε για να μας γλυκάνει.