Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Μοσχομύρισε Πάσχα στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou

Μοσχομύρισε Πάσχα στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou

Τρεις συνεχόμενες βραδιές αφιερωμένες στα πασχαλινά-γιορτινά εδέσματα και γλυκά. Πολλοί οι συμμετέχοντες που έδωσαν το παρόν και μαγείρεψαν, δοκίμασαν και έδωσαν γιορτινή ατμόσφαιρα στα σεμινάρια.
150 copy 152 copy Την Δευτέρα 13 Μαρτίου, δημιουργήσαμε ένα πασχαλινό μενού που μας μετέφερε νοητά στα αγαπημένα μας πάτρια εδάφη. Μπορεί να μη μπορούσαμε να ταξιδέψουμε μέχρι το χωριό μας, αλλά καταφέραμε να φέρουμε το χωριό στο «σπίτι μας».
144 copy 165copy Η δροσερή σαλάτα με νόστιμες τυρομπουκιές, το γεμιστό κατσικάκι αλλά και το μεγαλειώδες βυσσινογαλακτομπούρεκο ταίριαξαν απόλυτα με τα κρασιά ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ. Ο κ. Γεροβασιλείου, μας πρόσφερε τα κρασιά του και πραγματικά όλοι συμφώνησαν ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για να συνοδέψουμε το πασχαλινό μενού μας.
168 copy
Την Τρίτη 14 Μαρτίου ήταν αφιερωμένη στα αγαπημένα μεζεδάκια του Πάσχα. Όλοι μας θέλουμε να σερβίρουμε μικρές, νόστιμες μπουκίτσες καθώς θα περιμένουμε να ψηθεί το αρνάκι. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος, αρκεί να βάλουμε τη φαντασία μας.
191235Όσοι είχαν την τύχη να συμμετέχουν στο σημερινό σεμινάριο, πήραν ιδέες, εύκολες, γρήγορες, οικονομικές και κυρίως πρωτότυπες που μπορούν να «κλέψουν» την παράσταση την ημέρα της μεγάλης γιορτής.
192203 184756 185304Το κτήμα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ήταν για ακόμα μια ημέρα μαζί μας, για να «παντρέψει» τα μοναδικά κρασιά του με τους τζιγεροσαρμάδες μας, την τυρομπουγάτσα, αλλά και, τα γεμιστά αυγά με κρέμα αβοκάντο.
19217 192434 200826Για το τέλος, οι τρούφες με σοκολάτα και αλάτι βρήκαν το ιδανικό τους δίπλα στο AVATON και έγιναν ανάρπαστες.
184445 194836 202505
Πάσχα χωρίς τσουρέκι γίνεται; Δε νομίζω… Στο σεμινάριο-αφιέρωμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου, το Yolenis μύρισε μαστίχα… Τσουρέκια γεμιστά με σοκολάτα αλλά και καρυδάτα μαφινοτσουρεκάκια με κρέμα μασκαρπόνε.
185356 192251 194646 195350Οι ταρτίνες με τσουρέκι και φρέσκες φράουλες ήταν ονειρεμένες. Το διάσημο Samos Vin Doux, με τη μακρόχρονη ιστορία και τις πολλές περγαμηνές ήταν το καλύτερο συνοδευτικό για τις γλυκές ζύμες.
EE copy M copy Y copy


Related Posts