Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΜΑΧΑΛΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΜΑΧΑΛΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΜΑΧΑΛΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

: 4
: 5 min
: 15 min

Made @ Home με την Ντίνα – 3/2/2018

Ingridients
  • Για την κρέμα
  • 600 ml γάλα
  • 60 γρ. κορν φλάουρ Γιώτης
  • 3 κουτ. σούπας σιρόπι τριαντάφυλλο
  • 2 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη Fytro
  • Για το σερβίρισμα
  • 1 φάκελο σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες Γιώτης
  • Σιρόπι τριαντάφυλλο
  • Ροδοπέταλα
Instructions
  • Step 1 Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο από το γάλα, το κορν φλάουρ και το σιρόπι τριαντάφυλλο και ανακατεύουμε.
  • Step 2 Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με την καστανή ζάχαρη να ζεσταθεί καλά. Ρίχνουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα.
  • Step 3 Γεμίζουμε τα μπολάκια με την κρέμα και κρυώνουμε στο ψυγείο.
  • Step 4 Σερβίρουμε ραντίζοντας με σιρόπι τριαντάφυλλου, σοκολάτα με γεύση φράουλα και ροδοπέταλα.

Related Posts

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Σοκολάτα με πορτοκάλι είναι από τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς. Κόβοντας το σοκολατένιο σουφλέ βρίσκεις μια πορτοκαλένια κρέμα.

ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΙΚΟΡΕ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ

ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΙΚΟΡΕ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ

Ανάλαφρη και ιδιαίτερη σαλάτα που θα πρέπει να συνοδέψετε με ένα καλό κρασί. Τα φρέσκα καβούρια δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά αλλά έχουν ένα «μπελά» στο καθάρισμα. Αξίζει όμως ο κόπος!