Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

TIP EXPRESS

Σπιτικό παγωτό
Σπιτικό παγωτό
Πριν ξεκινήσετε την προετοιμασία σας, βάλτε το μπολ της συσκευής παγωτού στην κατάψυξη για 24 ώρες. Όσο πιο κρύο θα είναι το μπολ τόσο καλύτερο θα είναι το παγωτό. Συνιστάται επίσης να διατηρείτε όλα...
Περισσότερα →
Γρήγορη σπιτική σαντιγί
Γρήγορη σπιτική σαντιγί
Είναι αυτές οι μέρες που θέλουμε οπωσδήποτε κάτι γλυκό, κάποιο επιδόρπιο και εκεί διαπιστώνουμε πως δεν έχουμε σαντιγί. Εάν θέλετε να ετοιμάσετε μόνη σας μια σαντιγί χωρίς να κουραστεί το χέρι σας με το...
Περισσότερα →
Πάντα τραγανό κοτόπουλο
Πάντα τραγανό κοτόπουλο
Συνήθως όταν ψήνουμε ένα κοτόπουλο, πολλές φορές μπορεί να είναι μαλακό αλλά όχι και τόσο τραγανό, ή το αντίθετο, δηλαδή τραγανό αλλά ξερό στο εσωτερικό του. Ποιο είναι λοιπόν, το μυστικό μου για μια...
Περισσότερα →
Τα 5 μυστικά του μύρτιλου
Τα 5 μυστικά του μύρτιλου
Το μύρτιλο είναι ένα τέλειο αντιοξειδωτικό φρούτο ενάντια στη γήρανση του δέρματος και μπορεί να καταπολεμήσει ορισμένα καρκινικά κύτταρα. Αλλά όχι μόνο! Το φρούτο αυτό έχει πολλές αρετές για την υγεία μας. Ανακαλύψτε παρακάτω...
Περισσότερα →
Γρήγορο αβοκάντο χούμους
Γρήγορο αβοκάντο χούμους
Το χούμους με βάση τα ρεβίθια εμφανίζετε στα πιάτα μας σιγά-σιγά και δίνει τη δίκια του εκδοχή αυτής της πράσινης μορφής του, που τη δίνει το αβοκάντο, κάτι λοιπόν τελείως διαφορετικό από τη guacamole....
Περισσότερα →
Τέλεια αυγά μάτια
Τέλεια αυγά μάτια
Μην σας φαίνεται τόσο δύσκολο! Όλοι ξεκινάμε από το να τηγανίζουμε αυγά, είναι ότι πιο απλό. Αλλά είναι και πιο δύσκολο να τα τηγανίσετε καλά και να παραμείνει ο κρόκος στη μέση. Διότι, σπάζοντας...
Περισσότερα →
«Ανακυκλώστε» το τηγανητό λάδι!
«Ανακυκλώστε» το τηγανητό λάδι!
Σε όλους αρέσει η πατάτα τηγανητή και συνήθως χρησιμοποιούμε το λάδι αυτό μόνο μια φόρα γιατί μαυρίζει γρήγορα. Για να αποφύγετε να το αλλάζετε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, σας έχω το τέλειο κόλπο!...
Περισσότερα →
Άρωμα σκόρδου
Άρωμα σκόρδου
Για να δώσετε άρωμα σκόρδου στη σαλάτα, δεν είναι απαραίτητο να τα προσθέσετε τριμμένο, αλλά αρκεί λίγο λάδι με άρωμα σκόρδου: καθαρίστε μερικές σκελίδες και βάλτε τις σε γυάλινο βάζω με αλάτι και λάδι.
Περισσότερα →
Φρέσκα κουλουράκια
Φρέσκα κουλουράκια
Τα σπιτικά κουλουράκια θα διατηρηθούν καλύτερα και για περισσότερο χρόνο, εάν τα κρατάτε κλεισμένα σε ένα μεταλλικό κουτί ή σε γυάλινο βάζο. Προσθέτοντας φλούδες πορτοκαλιού ή λεμονιού θα έχετε ένα πολύ ελαφρύ άρωμα.