Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Μαγγίρι… Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών

Μαγγίρι… Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών

Γενιές πολλές μεγάλωσε στην Κρήτη το Μαγγίρι
ζυμαρικών παράδοση που ο χρόνος δεν τη φθείρει.

Τo Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών “ΜΑΓΓΙΡΙ”, πιστό στην παράδοση, δημιουργήθηκε για να μας προσφέρει αγνά και ποιοτικά ζυμαρικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές προσμίξεις, ζυμωμένα με αυγά ελευθέρας βοσκής και ολόφρεσκο πρόβειο γάλα από τοπικούς παραγωγούς.
Το Μαγγίρι ήταν το όνομα ενός παλιού κρητικού ζυμαρικού που μαγειρευόταν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Το μισό βραστό, το άλλο μισό τηγανητό και μετά όλο μαζί ανακατεμένο στο ζωμό του πρώτου. Σερβιριζόταν σαν πηχτή σούπα με μπόλικο τυρί από πάνω. 
Στόχος τους, είναι, προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία και για το λόγο αυτό τα ζυμαρικά αφυδατώνονται πολλές ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία κι έτσι δεν αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά τους.
http://www.maggiri.gr

1536539_web 10310546_web 10314618_web DSC_0021-web DSC_0035-web


Related Posts

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

Μια χωριάτικη πίτσα με φρέσκα κολοκυθάκια και πικάντικο λουκάνικο. Μπορείτε να προσθέσετε όποιο άλλο υλικό σας αρέσει, π.χ. πιπεριά, μανιτάρια ή και μελιτζάνα ελαφρά τηγανισμένη.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Αν δεν σας αρέσει το κύμινο, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με τζίντζερ ή κάρυ. Ταιριάζουν εξίσου καλά και τα δύο.