Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Κινέζικο brunch στο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki

Κινέζικο brunch στο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki

Από τις 27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018, το Hyatt Regency Thessaloniki ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή.
Όπως σε κάθε brunch, μας αρέσει η αυθεντικότητα έτσι και σε αυτό θα είναι κοντά μας ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu από το Andaz Xintiandi Shanghai
Οι προτάσεις για a la carte μενού θα είναι διαθέσιμές στο εστιατόριο Αμβροσία από τις 27 Φεβρουαρίου και η κορύφωση του γευστικού ταξιδιού θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου με το Sunday Brunch το οποίο θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία .
Πιάστε λοιπόν τα τσόπστικ και απολαύστε: τηγανητό ρύζι, νούντλς, ντιμ σούμ με γαρίδα, κοτόπουλο ή λαχανικά και κινέζικες τηγανίτες. Τώρα ξέρετε πού θα φιλοξενήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας από την Κίνα για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!
Η τιμή του είναι €42 ανά άτομο
Πολιτική παιδιών : 0-6 ετών χωρίς χρέωση
6-12 ετών 50% έκπτωση
Ώρες: 13.30-17.00
Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295.
Email: [email protected]@hyatt.com

A-la-carte menu
Ορεκτικά- Appetizers

Κινέζικο γιαμ με σάλτσα βατόμουρου
Chinese yam, blueberry sauce
Φρυγανισμένο φιλέτο κυπρίνου με γλυκόξινη σάλτσα
Deep-fried carp fillet, sweet and sour sauce
Κολοκυθάκια με όστρακα και λάδι κρεμμυδιού
Zucchini, arctic shellfish, onion oil
Μοσχαρίσιο κοκκινιστό κρέας με σόγια
Snow bean, mushroom, onion oil
Φασόλια χιονιού, μανιτάρια, λάδι κρεμμυδιού
Soy braised beef shank

Κυρίως Πιάτο – Main course
Γαρίδες με πικάντικη ζύμη ρύζιού
Braised king prawn, spicy fermented rice sauce
Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μαύρου πιπεριού
Beef shot rib, black pepper sauce
Τηγανητό ρύζι με θαλασσινά, αυγό και κρεμμυδάκι
Fried rice, seafood, egg, spring onion

Κινέζικα επιδόρπια – Chinese Desserts
Κέικ ρυζιού, με άνθη από Osmanthus
Glutinous rice cake, soma thus blossoms
Ρύζι ατμού, καρύδια και κόκκινη πάστα φασολιών
Steamed glutinous rice, walnut, red bean paste
Καρύδα με ζελέ κόκκινου φασολιού
Coconut and red bean jelly


Related Posts

ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Ίσως να είναι το πιο αφράτο κέικ που έχετε δοκιμάσει και είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε. Λίγη προσοχή χρειάζεται στην μαρέγκα, τη στιγμή που θα ρίξετε το σιρόπι. Πρέπει να είναι κρύο και να το προσθέσετε σε αργή ροή, έτσι ώστε να μη χαθεί ο όγκος.

ΚΕΪΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ

ΚΕΪΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ

Προτιμήστε τα μαύρα, βασιλικά σύκα που είναι πιο γλυκά. Τον Αύγουστο είναι στα φόρτε τους.