Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Η Παλίρροια επεκτείνει την επιτυχημένη σειρά έτοιμων μαγειρεμένων γευμάτων ψυγείου ΣΠΙΤΙΚΑ με τέσσερα νέα πιάτα με λιγότερες θερμίδες

Η Παλίρροια επεκτείνει την επιτυχημένη σειρά έτοιμων μαγειρεμένων γευμάτων ψυγείου ΣΠΙΤΙΚΑ με τέσσερα νέα πιάτα με λιγότερες θερμίδες

Η Παλίρροια, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής έτοιμων γευμάτων που μαγειρεύει για εμάς από το 1957,  καινοτομεί για ακόμα μία φορά φέρνοντας στο τραπέζι μας τέσσερα νέα, γευστικά και καλομαγειρεμένα πιάτα με λίγες θερμίδες.
Τα πιάτα αυτά είναι μαγειρεμένα με μεράκι και τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες και αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ισορροπία  στην καθημερινότητα τους. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και συστήνονται σε ένα σωστά σχεδιασμένο διαιτολόγιο, για όσα άτομα θέλουν να προσέξουν το βάρους τους, από τον γνωστό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, Αναστάσιο Παπαλαζάρου.
Τα νέα έτοιμα γεύματα ‘’Σπιτικά’’ με λιγότερες θερμίδες που θα βρείτε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε πράσινες συσκευασίες, συνδυάζουν την αυθεντική γεύση Παλίρροια με την ισορροπία στην καθημερινή διατροφή, προσφέροντας όλη την απόλαυση χωρίς ενοχές.

Λίγα λόγια για την Palirria:
Η εταιρεία «Palirria» παράγει από το 1957 υγιεινά και νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Έλληνα  εξαγωγέα  έτοιμων γευμάτων και αποτελεί το Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο, με βραβεύσεις από 3 διεθνείς οργανισμούς, το International Quality Institute στις Βρυξέλλες (Βραβείο Ανώτερης Γεύσης), το Fine Food στην Αγλλία (Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης) και το Monde Selection International Quality Institute, επίσης στις Βρυξέλλες  (Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας). Σήμερα, εξακολουθώντας να έχει ως επίκεντρο την ποιότητα και τη γεύση, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων, εμπνευσμένα από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.