destination taste!

Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΜΕ ΠΑΡΕΑ «ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ»

Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΜΕ ΠΑΡΕΑ «ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ»

Τι προσφέρουμε κατά τη διάρκεια ενός wine party προσαρμοσμένο στις σημερινές γευστικές μας συνήθειες; Ποια μεζεδάκια και finger food μπορούν να ενθουσιάσουν τους καλεσμένους μας;
Η Dina Nikolaou μας ετοιμάζει Τυρομπουκιές με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης, Γαρίδες σε κρούστα μπριος, Χοιρινές μπουκίτσες σε σάλτσα κρασιού, Κοτομπουκιές σε πέστο, αλλά και γλυκιές γκαλέτ με φρούτα. Ταυτόχρονα, θα μας δώσει τα μυστικά και τα tips που πρέπει να γνωρίζουμε για να οργανώσουμε ένα επιτυχημένο wine party. ”
Θα ακολουθήσουμε τα στάδια δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου μενού, που θα το απολαύσουμε παρέα με 5 κρασιά και 1 απόσταγμα από τα οινοποιεία της ένωσης Οίνοι Βορείου Ελλάδος – Wines of North Greece:

– Zitsa Wines – Zoinos Winery
– Kir-Yianni
– Tsantali

Το μάθημα μαγειρικής θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Yoleni’s Flagship store, του γνωστού delicatessen ελληνικών προϊόντων στο Κολωνάκι, στην Αθήνα.
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 18 άτομα
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ
Διεύθυνση: Yoleni’s Flagship store, Σόλωνος 9, Κολωνάκι
Για πληροφορίες: [email protected]


Related Posts

CHEESECAKE ΜΕ ΜΗΛΑ ΠΟΣΕ ΣΕ PELEANO

CHEESECAKE ΜΕ ΜΗΛΑ ΠΟΣΕ ΣΕ PELEANO

Το Peleano Sparkling Tale, παρασκευάζεται από ξηρό μοσχάτο με φυσικά αρώματα λουλουδιών και lime και στα μήλα δίνει ιδιαίτερη ένταση και γεύση. Σας προτείνω να το σερβίρετε δροσερό μαζί με το cheesecake.

ΨΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΨΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Μια ιδιαίτερη συνταγή από την αγαπημένη Ντίνα για το γλυκό της εβδομάδας. Κύριο συστατικό της συνταγής αποτελούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα ( γάλα & κρέμα γάλακτος) τα οποία έχουν μεγάλη διατροφική αξία.