Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ελληνική αποστολή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής World Trophy & Cake Designers στο Μιλάνο

Ελληνική αποστολή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής World Trophy & Cake Designers στο Μιλάνο

Στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί ανάδειξης της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της FIPGC τον Οκτώβριο 2017, στη Host Fierra στο Μιλάνο, ανάμεσα σε 40 χώρες. Οι νικητές του διαγωνισμού που θα μας εκπροσωπήσουν είναι: Αγραφιώτης Βασίλης (PASTILLAGE SCULPTURE & ICE CREAM COMPETITION), Κοκκινίδης Παναγιώτης (CHOCOLATE & PRALINE SCULPTURE COMPETITION) , Μαρκεζίνης Θεόδοτος (CAKE DESIGNERS), Παπαδόπουλος Κωσταντίνος (SUGAR SCULPTURE & MODERN CAKE).
Χρυσός χορηγός του διαγωνισμού η εταιρεία Optima Pastry καλύπτοντας όλη την γκάμα των απαιτήσεων με μοναδικής ποιότητας προϊόντα. Κριτές του διαγωνισμού Ζησόπουλος Τάσος (διαπιστευμένος κριτής ζαχαροπλαστικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WORLDCHEFS), Πρωτοψάλτης Τάσος (διαπιστευμένος κριτής ζαχαροπλαστικήςτης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WORLDCHEFS), Emmanuel Hamon (διεθνούς φήμης chocolatier) και Gian Paolo Panizzolo (διεθνούς φήμης cake designer artist). Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Federazzione Internationale Pasticeria Gelateria Cioccolateria, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και της διοργανώτριας εταιρίας της έκθεσης ΑΡΤΟΖΑ, FORUM AE.
Χρυσός χορηγός της Ελληνικής αποστολής:
pastry optima


Related Posts

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΠΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΠΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑ

Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικη αλλά αξίζει όσο χρόνο και να χρειαστεί. Μια τούρτα που συνδυάζει δύο αγαπημένες μου γεύσεις…

ΦΡΑΟΥΛΟΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

ΦΡΑΟΥΛΟΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

Με τις πρώτες φράουλες της Άνοιξης φτιάχνω μικρά γλυφιτζουράκια που αρέσουν όχι μόνο στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους.