Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Ελληνική αποστολή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής World Trophy & Cake Designers στο Μιλάνο

Ελληνική αποστολή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής World Trophy & Cake Designers στο Μιλάνο

Στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί ανάδειξης της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της FIPGC τον Οκτώβριο 2017, στη Host Fierra στο Μιλάνο, ανάμεσα σε 40 χώρες. Οι νικητές του διαγωνισμού που θα μας εκπροσωπήσουν είναι: Αγραφιώτης Βασίλης (PASTILLAGE SCULPTURE & ICE CREAM COMPETITION), Κοκκινίδης Παναγιώτης (CHOCOLATE & PRALINE SCULPTURE COMPETITION) , Μαρκεζίνης Θεόδοτος (CAKE DESIGNERS), Παπαδόπουλος Κωσταντίνος (SUGAR SCULPTURE & MODERN CAKE).
Χρυσός χορηγός του διαγωνισμού η εταιρεία Optima Pastry καλύπτοντας όλη την γκάμα των απαιτήσεων με μοναδικής ποιότητας προϊόντα. Κριτές του διαγωνισμού Ζησόπουλος Τάσος (διαπιστευμένος κριτής ζαχαροπλαστικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WORLDCHEFS), Πρωτοψάλτης Τάσος (διαπιστευμένος κριτής ζαχαροπλαστικήςτης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WORLDCHEFS), Emmanuel Hamon (διεθνούς φήμης chocolatier) και Gian Paolo Panizzolo (διεθνούς φήμης cake designer artist). Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Federazzione Internationale Pasticeria Gelateria Cioccolateria, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και της διοργανώτριας εταιρίας της έκθεσης ΑΡΤΟΖΑ, FORUM AE.
Χρυσός χορηγός της Ελληνικής αποστολής:
pastry optima