Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

: 10 min
           
: 1 hr

Αν δεν σερβίρετε τις ελιές αμέσως τις αδειάζετε σε ένα γυάλινο βάζο, μαζί με τη μαρινάδα τους, το κλείνω καλά και το διατηρώ στο ψυγείο.

Ingridients
  • 300 γρ. ελιές Καλαμών, όχι ξιδάτες, πλυμένες και καλά στεγνωμένες
  • 80 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα, καθαρισμένα
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
  • ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο λεμόνι
Instructions
  • Step 1 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τις ελιές και προσθέτω τα κοπανισμένα φιστίκια, το ελαιόλαδο, τους χυμούς και τα ξύσματα. Ανακατεύω πολύ καλά, σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και μαρινάρω τις ελιές στο ψυγείο, για 1 ώρα.
  • Step 2 Τις σερβίρω αμέσως.

Related Posts

ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ «ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ»

ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ «ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ»

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Το Κυριακάτικο τραπέζι αποτελεί παράδοση της Ελληνικής οικογένειας και ευκαιρία για κατανάλωση γευστικών συνταγών υψηλής διατροφικής αξίας. Το λαβράκι Fish from Greece με ελιές, σταφύλια και πατάτες Τσακιστές είναι η ιδανική θρεπτική πρόταση.