destination taste!

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

: 10 min
           
: 1 hr

Αν δεν σερβίρετε τις ελιές αμέσως τις αδειάζετε σε ένα γυάλινο βάζο, μαζί με τη μαρινάδα τους, το κλείνω καλά και το διατηρώ στο ψυγείο.

Ingridients
  • 300 γρ. ελιές Καλαμών, όχι ξιδάτες, πλυμένες και καλά στεγνωμένες
  • 80 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα, καθαρισμένα
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
  • ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο λεμόνι
Instructions
  • Step 1 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τις ελιές και προσθέτω τα κοπανισμένα φιστίκια, το ελαιόλαδο, τους χυμούς και τα ξύσματα. Ανακατεύω πολύ καλά, σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και μαρινάρω τις ελιές στο ψυγείο, για 1 ώρα.
  • Step 2 Τις σερβίρω αμέσως.

Related Posts

ΑΥΓΑ ΜΙΜΟΖΑ ΨΗΤΑ

ΑΥΓΑ ΜΙΜΟΖΑ ΨΗΤΑ

Τα αυγά μιμόζα έχουν πάρει το όνομά τους από το δέντρο Μιμόζα το οποίο ανθίζει από τα τέλη του χειμώνα και όλη την άνοιξη. Είναι πολύ εντυπωσιακά για να τα σερβίρετε στο πασχαλινό τραπέζι.

ΚΕΪΚ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΚΕΪΚ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

Κολασμένο κέικ με ιδιαίτερο σιρόπι καραμέλας, κρέμα και φυστίκι Αιγίνης. Μοιάζει αρκετά με το παραδοσιακό εκμέκ αλλά την διαφορά την κάνει το καραμελένιο σιρόπι του.



Subscribe