destination taste!

ΕΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ

ΕΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ

ΕΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΠΑΡΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ

: 10 min
           
: 2 hr

Ιδανικές για κρασομεζέ!

Ingridients
  • 400 γρ. πράσινες ελιές, έτοιμες γεμιστές (προτιμήστε αυτές που είναι γεμιστές με πιπεριά Φλωρίνης, από μια καλή μάρκα)
  • 1 κουτ. σούπας μπούκοβο, γλυκό
  • 100 γρ. καππαρόφυλλα σε βάζο (τα βρίσκω σε καλά μπακάλικα), καλά στραγγισμένα
  • 3 κουτ. σούπας μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο
  • 100 ml καλό ελαιόλαδο
  • 30 ml ξίδι από λευκό κρασί
Instructions
  • Step 1 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τις ελιές και όλα τα υπόλοιπα υλικά (το μπούκοβο, τα καππαρόφυλλα, το μαϊντανό, το λάδι και το ξίδι) και ανακατεύω πολύ καλά.
  • Step 2 Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω για 2 ώρες στο ψυγείο για να αναμειχθούν τα αρώματα.
  • Step 3 Τις σερβίρω μαζί με τη μαρινάδα τους.

Related Posts

ΑΥΓΑ ΜΙΜΟΖΑ ΨΗΤΑ

ΑΥΓΑ ΜΙΜΟΖΑ ΨΗΤΑ

Τα αυγά μιμόζα έχουν πάρει το όνομά τους από το δέντρο Μιμόζα το οποίο ανθίζει από τα τέλη του χειμώνα και όλη την άνοιξη. Είναι πολύ εντυπωσιακά για να τα σερβίρετε στο πασχαλινό τραπέζι.

ΝΤΟΜΑΤΟΨΩΜΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

ΝΤΟΜΑΤΟΨΩΜΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Ένα πολύ νόστιμο και θρεπτικό ντοματόψωμο ιδανικό τόσο για τους vegans, vegetarians όσο και για όσους νηστεύουν.



Subscribe