destination taste!

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΜΙ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΜΙ
Ένα εκπληκτικό φαγητό με μελιτζάνες, ντομάτα και τυριά που δύσκολα του αντιστέκεσαι. Μπορείτε να το σερβίρετε σαν μεζεδάκι αλλά και ως πρώτο πιάτο σε ένα καλοκαιρινό γεύμα. Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε το χαλούμι με κάποιο άλλο τυρί της αρεσκείας σας αλλά κρατήστε την μοτσαρέλα που λιώνει τέλεια.
Περισσότερα →
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ
Πέρα απόv vegan πρόταση είναι εξαιρετική επιλογή και για τις ημέρες της σαρακοστιανής νηστείας που ακολουθούν. Η φυτική πρωτεΐνη των μανιταριών προκαλούν κορεσμό με αποτέλεσμα να είμαστε χορτάτοι με αρκετά χαμηλό θερμιδικό φορτίο.
Περισσότερα →
ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Τα «πιτσάκι» κολοκυθιού είναι ένα πρωτότυπο μεζεδάκι που μπορείτε να το σερβίρετε για να συνοδέψετε το κρασί, τη μπύρα ή το ποτό σας. Η μοτσαρέλα, τα αμύγδαλα και το αρωματικό λάδι βασιλικού δίνουν γεύση και άρωμα στο ταπεινό κολοκυθάκι.
Περισσότερα →
ΑΡΑΚΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΑΡΑΚΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
Dr. Δημήτρης Γρηγοράκης: Ένα vegan πιάτο, εύκολο στην παρασκευή του και με πλούσια θρεπτική αξία. Ο αρακάς είναι μια από τις καλύτερες πηγές φυτικών πρωτεϊνών και δεν θα πρέπει να λείπει από τη διατροφή αυτών που νηστεύουν, είναι vegetarian ή vegan.
Περισσότερα →
ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
Τα μύδια είναι από τα πιο νόστιμα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με τη ρετσίνα γίνονται ένα εκπληκτικός μεζές. Αν θέλετε, μπορείτε να τα συνοδέψετε με ένα χιονάτο ριζάκι και θα έχετε ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια.
Περισσότερα →
ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΣΑΛΑΜΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία παραδοσιακή, γευστική πρόταση για να μαγειρέψετε και να απολαύσετε κολοκύθια και μελιτζάνες. Τόσο τα κολοκύθια, όσο και οι μελιτζάνες είναι λαχανικά τα οποία παρέχουν ισχυρή προστασία στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Περισσότερα →
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Ιδιαίτερη συνταγή με φανταστική γεύση και εξαιρετικές ιδιαίτερες διατροφικές ιδιότητες. Το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και σε ποικιλία βιταμινών του συμπλέγματος Β...
Περισσότερα →
ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ… Η ΝΤΕΛΙΚΑΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΟΥΠΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ… Η ΝΤΕΛΙΚΑΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΟΥΠΑ
Η υπέροχη γαλλική κρεμμυδόσουπα που αγαπώ πολύ, ειδικά τα κρύα, χειμωνιάτικα βράδια. Αναζητήστε μεγάλα, λευκά κρεμμύδια που είναι πιο γλυκά και με λιγότερη κάψα. Τυριά μπορείτε να τα αντικαταστήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μοτσαρέλα, κασέρι πικάντικο, γραβιέρα γλυκιά…
Περισσότερα →
ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΡΟΔΙΟΥ
ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΡΟΔΙΟΥ
Το πετιμέζι ροδιού είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που παρασκευάζεται από το χυμό του ροδιού ο οποίος συμπυκνώνεται με βρασμό μέχρι να μετατραπεί σε παχύρρευστο σιρόπι. Στο εμπόριο μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα βιολογικών υλικών και μεγάλα σούπερ μάρκετ.
Περισσότερα →
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ
Το αργίτικο πεπόνι (με καταγωγή από την Αργολίδα) είναι πολύ αρωματικό πεπόνι με μακρουλό σχήμα και μυτερές άρκες. Το άνυδρο πεπόνι Πάρου ή αλλιώς «μπανάνα» είναι μια ξερική ποικιλία με σφιχτή σάρκα και βαθύ πορτοκαλί χρώμα...
Περισσότερα →
ΒΟΥΤΥΡΑΤΑ ΜΥΔΙΑ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
ΒΟΥΤΥΡΑΤΑ ΜΥΔΙΑ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Η υψηλή διατροφική αξία αυτής της υπέροχης συνταγής της αγαπημένης μας Ντίνας, βρίσκεται εκτός από το βασικό συστατικό της που είναι τα μύδια, στο σκόρδο και στα αμύγδαλα που επίσης συμμετέχουν. Υποδηλώνουν ισχυρά την παρουσία τους μέσω των πολλαπλών θρεπτικών συστατικών που περιέχουν.
Περισσότερα →
ΚΟΚΚΙΝΟ SMOOTHIE ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
ΚΟΚΚΙΝΟ SMOOTHIE ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Ένα smoothie που θα σας τονώσει και θα σας γεμίσει ενέργεια! Η μπανάνα του δίνει βελούδινη υφή και οι φράουλες άρωμα και γεύση. Το παντζάρι είναι η «κρυμμένη» δύναμη αφού με τις βιταμίνες του και τις αντιοξειδωτικές ουσίες σας χαρίζει σούπερ δυνάμεις!
Περισσότερα →
ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ «ΜΥΡΙΣΤΙΚΑ»
ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ «ΜΥΡΙΣΤΙΚΑ»
Τα ντολμαδάκια είναι από τα αγαπημένα των Ελλήνων και σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδα θα τα βρεις με μικρές ή μεγάλες παραλλαγές. Τα τρυφερά αμπελόφυλλα σε συνδυασμό με το ρύζι και μπόλικα μυρωδικά είναι φαγητό που μοσχοβολάει «μαμά»!
Περισσότερα →
ΜΠΡΙΑΜ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΜΠΡΙΑΜ ΦΟΥΡΝΟΥ
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ απλό πιάτο που όλη του η «ομορφιά» στηρίζετε στα φρέσκα, εποχικά λαχανικά. Διαλέξτε λαχανικά όσο γίνεται πιο ισόπαχα, ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε εντυπωσιακά σχέδια στο ταψί.
Περισσότερα →
ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΡΗ
ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΡΗ
Πικάντικο χούμους που ταιριάζει με ουζομεζέδες. Χρειάζεται λίγη προσοχή στο αλάτι γιατί η κάππαρη είναι πάντα αλμυρή. Δεν αλατίζουμε σε κανένα στάδιο αλλά μόνο στο τέλος και αφού δοκιμάσουμε.
Περισσότερα →
ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
Καλοκαιρινή, γρήγορη και πολύ ελαφριά φριτάτα με μελιτζάνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μελιτζάνες φλάσκες, τσακώνικες ή λευκές Σαντορίνης. Σερβίρετε με φρεσκοψημένο ψωμί...
Περισσότερα →
ΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
ΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το φαγόπυρο είναι ένα «ψευτοδημητριακό», πεντανόστιμο και πολύ υγιεινό. Σε συνδυασμό με το λεπτεπίλεπτο αλεύρι ρυζιού, μας δίνει ένα ζυμαράκι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κλασσικά ζυμάρια με σταρένιο αλεύρι.
Περισσότερα →
ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το φαγόπυρο δεν έχει σχέση με το σιτάρι και θεωρείται ψευτοδημητριακό. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και δεν περιέχει γλουτένη. Το κέικ αυτό, είναι αφράτο, μυρωδάτο και δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχει «κλασσικό» αλεύρι!
Περισσότερα →