Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
Αν θέλετε μπορείτε να προετοιμάσετε το συκώτι, μουλιάζοντάς το σε ξιδόνερο ή λεμονόνερο για τουλάχιστον 1 ώρα ώστε να αποβάλλει τη βαριά και δυσάρεστη μυρωδιά «συκωτίλας».
Περισσότερα →
ΑΜΠΕΛΟΒΛΑΣΤΑΡΑ ΤΟΥΡΣΙ
ΑΜΠΕΛΟΒΛΑΣΤΑΡΑ ΤΟΥΡΣΙ
Την Άνοιξη είναι η εποχή που τα κλήματα γεμίζουν μικρούς τρυφερούς βλαστούς και φρέσκα φύλλα. Μαζέψτε τα και φτιάξτε ένα τουρσί που θα συνοδέψει τις καλοκαιρινές μαζώξεις για ούζο με μεζέ.
Περισσότερα →
ΠΙΤΑ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ
ΠΙΤΑ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ
Αυτή την πίτα την φτιάχνω με τα περισσεύματα από το γαλλικό ρατατούιγ ή το ελληνικό τουρλού. Το μέγεθός της εξαρτάται από το περίσσευμα που έχω στη διάθεσή μου.
Περισσότερα →
ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟΥ
ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟΥ
Τα πιτάκια αυτά γίνονται και τηγανητά: Ζεσταίνω 3 δάχτυλα ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζω τα πιτάκια σε μέτρια φωτιά, σε δόσεις, για 2 – 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Στην περίπτωση αυτή δεν τα πασπαλίζω με σουσάμι γιατί καίγεται και πικρίζει.
Περισσότερα →
ΚΟΤΟΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ
ΚΟΤΟΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ
Ιδανικά, για την κοτομπουγάτσα χρησιμοποιώ τα περισσεύματα από βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ξεψαχνισμένο και κομματιασμένο με το χέρι. Ακόμη μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσεύματα από λεμονάτο κοτόπουλο...
Περισσότερα →