destination taste!

ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

ΜΠΟΜΠΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ
ΜΠΟΜΠΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ
Η μπόμπα είναι μια τέλεια πρόταση για να ανακυκλώσουμε τα πολλά αυγά του Πάσχα. Ο συνδυασμός με το απαλό τυρί κρέμα και την πικάντικη μελιτζανοσαλάτα είναι ιδανικός. Απολαύστε την με δροσερή μπύρα ή λευκό κρασί.
Περισσότερα →
QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ
QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ
Η quasadilla (κεσαδίγια) είναι το γρήγορο και νόστιμο σνακ των μεξικανών. Με 2 τορτίγιες και γέμιση ανάλογη με τα γούστα σας μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμα και χορταστικά πιάτα. Για την συνταγή που σας δίνω, μπορείτε να αξιοποιήσετε και το «στεγνό» κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Απλά ψιλοκόψτε το και «ξαναζωντανέψτε το» σε κάτι καινούριο.
Περισσότερα →
ΠΙΤΑ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ
ΠΙΤΑ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ
DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία υπέροχη συνταγή της Ντίνας, η οποία προσφέρει ένα πλούσιο κοκτέιλ βιταμινών και μετάλλων που σχετίζονται με την καλή οστική υγεία και την υψηλή θωράκιση του ανοσοποιητικού.
Περισσότερα →
ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
Αν θέλετε μπορείτε να προετοιμάσετε το συκώτι, μουλιάζοντάς το σε ξιδόνερο ή λεμονόνερο για τουλάχιστον 1 ώρα ώστε να αποβάλλει τη βαριά και δυσάρεστη μυρωδιά «συκωτίλας».
Περισσότερα →
ΑΜΠΕΛΟΒΛΑΣΤΑΡΑ ΤΟΥΡΣΙ
ΑΜΠΕΛΟΒΛΑΣΤΑΡΑ ΤΟΥΡΣΙ
Την Άνοιξη είναι η εποχή που τα κλήματα γεμίζουν μικρούς τρυφερούς βλαστούς και φρέσκα φύλλα. Μαζέψτε τα και φτιάξτε ένα τουρσί που θα συνοδέψει τις καλοκαιρινές μαζώξεις για ούζο με μεζέ.
Περισσότερα →
ΠΙΤΑ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ
ΠΙΤΑ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ
Αυτή την πίτα την φτιάχνω με τα περισσεύματα από το γαλλικό ρατατούιγ ή το ελληνικό τουρλού. Το μέγεθός της εξαρτάται από το περίσσευμα που έχω στη διάθεσή μου.
Περισσότερα →
ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟΥ
ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟΥ
Τα πιτάκια αυτά γίνονται και τηγανητά: Ζεσταίνω 3 δάχτυλα ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζω τα πιτάκια σε μέτρια φωτιά, σε δόσεις, για 2 – 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Στην περίπτωση αυτή δεν τα πασπαλίζω με σουσάμι γιατί καίγεται και πικρίζει.
Περισσότερα →
ΚΟΤΟΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ
ΚΟΤΟΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ
Ιδανικά, για την κοτομπουγάτσα χρησιμοποιώ τα περισσεύματα από βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ξεψαχνισμένο και κομματιασμένο με το χέρι. Ακόμη μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσεύματα από λεμονάτο κοτόπουλο...
Περισσότερα →

Subscribe