Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

ΔΡΟΣΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ SENCOR

ΔΡΟΣΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ SENCOR

Ο φρέσκος χυμός φρούτων και ο χυμός λαχανικών είναι υπόθεση …της στιγμής. Απαιτείται μόνο λίγη ώρα προετοιμασίας, και μία συσκευή προετοιμασίας για smoothies. Η ανάλωση των χυμών γίνεται αμέσως μετά την παρασκευή, για να αφομοιωθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά από τον οργανισμό σας. Επίσης, ο καθαρισμός των εξαρτημάτων μπορεί να διαρκέσει λίγα μόνο λεπτά, χάρη στην ειδική κατασκευή τους που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό. Όλα τα παραπάνω μπορούν να πραγματοποιηθούν με τις συσκευές της Sencor, οι οποίες διατίθενται σε διάφορα σχέδια, στυλ και χρώματα για να ταιριάζουν απόλυτα με το χώρο του σπιτιού σας.
Οι Sencor συσκευές για smoothies προσδίδουν στους χυμούς σας, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά από φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και σπόρους. Οι υψηλής ποιότητας λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα  με επικάλυψη τιτανίου, προστατεύουν τις βιταμίνες και αποτρέπουν την οξείδωση των ενζύμων.
Το dinanikolaou.gr σε συνεργασία με την Sencor χαρίζει σε 2 τυχερούς από 1 μοντέρνα συσκευή για να απολαμβάνετε τα καλύτερα και ποιο υγιεινά smoothie.
Οι τυχεροί νικητές που κερδίσουν είναι:
Demetrios Georgalas
Lea Hatzikon
Στείλτε μας mail στο [email protected] με τα πλήρη στοιχεία σας (ΟΝΟΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, Ε-MAIL) για να σας αποσταλλούν τα δώρα σας.