Αν φτιάχνετε κέικ με σταφίδες ή ψιλοκομμένα φρούτα, πασπαλίστε τα ελαφρά με αλεύρι προτού τα ρίξετε στο μίγμα. Με τον τρόπο αυτό θα κατανεμηθούν ομοιόμορφα στη ζύμη και δεν θα καθήσουν στον πάτο.
DINA NIKOLAOU
Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...
TIPS EXPRESS
Συνήθως όταν ψήνουμε ένα κοτόπουλο, πολλές φορές μπορεί να είναι μαλακό αλλά όχι και τόσο τραγανό, ή το αντίθετο, δηλαδή τραγανό αλλά ξερό στο εσωτερικό του. Ποιο είναι λοιπόν, το μυστικό μου για μια τέλεια χρυσαφένια κρούστα; Πριν βάλετε το κοτόπουλο σας στο φούρνο, θα πρέπει απλά να το αλείψετε με βούτυρο και στη συνέχεια με αλεύρι. Με αυτό το …
Εγγραφή στο newsletter
Copyright © 2018 Dina Nikolaou
- Built using Kale Pro by LyraThemes.