Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Γευσιγνωσία του Μοσχαρίσιου Κρέατος Charolais D’ ORIGINE στο super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο νησί της Αίγινας!

Γευσιγνωσία του Μοσχαρίσιου Κρέατος Charolais D’ ORIGINE στο super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο νησί της Αίγινας!

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, από τις 10:00 το πρωί ως το μεσημέρι, όσοι παρευρέθησαν στο super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στις Πολλές Ελιές στην Κυψέλη Αίγινας, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν  γευστική δοκιμή του μοναδικού μοσχαρίσιου κρέατος Charolais D’ ORIGINE. Το υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας Charolais D’ ORIGINE, προερχόμενο από την περιοχή της Βουργουνδίας της Γαλλίας, πωλείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την αλυσίδα super market  ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Το Charolais D’ ORIGINE διατίθεται στην αγορά από το συνεργαζόμενο με τα supermarkets ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, συνεταιρισμό Feder, ο οποίος είναι η ένωση των τεσσάρων συνεταιρισμών ζώων και ο πρώτος εθνικός συνεταιρισμός ζώων με περισσότερα από 3.700 βοοειδή (κυρίως Charolais). Σε συνεργασία με τον Feder, η εταιρεία Bigard δημιούργησε το επιλεγμένο κρέας  «Charolais DORIGINE, το κρέας της καρδιάς μας».
Εκατοντάδες κόσμου δοκίμασαν και εντυπωσιάστηκαν από το συγκεκριμένο κρέας και γνώρισαν την ξεχωριστή γεύση της ποικιλίας βοείου κρέατος Charolais D’ ORIGINE.
Ο Chef Παναγιώτης Μπέσσης, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και ιδιοκτήτης της  ταβέρνας «Καβουρόπετρα» στην  Αίγινα, μαγείρεψε μια συνταγή λεμονάτο – έκπληξη, με μοσχαρίσιο κρέας Charolais D’ ORIGINE, ενώ ένας τυχερός «γευσιγνώστης» κέρδισε το δικό του Charolais D’ ORIGINE μαζί με όλα τα υλικά της συνταγής από την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας το Charolais D’ ORIGINE προσφέρθηκε στο κοινό με έκπτωση -20%.
Σε όλα τα κρεοπωλεία των Super Markets ΚΡΗΤΙΚΟΣ πανελλαδικά διατίθεται το μοσχαρίσιο κρέας Charolais DORIGINE, το κρέας της καρδιάς σας!