Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

«Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ

«Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ

Βράβευση των 10 πιο «γλυκών» συνταγών σε μια ιδιαίτερα γευστική εκδήλωση!

«Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε»! Σε γιορτινό κλίμα ολοκληρώθηκε ο πιο γλυκός διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ, με μία ξεχωριστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στο Δειπνοσοφιστήριον School of Gastronomy.
Οι 10 φιναλίστ έβαλαν όλο τους το κέφι και «ζαχαρόπλασαν» τα πιο νόστιμα, σπιτικά γλυκά με τα αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ. Κριτές των δημιουργιών τους ήταν η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ο εμπνευσμένος food stylist Μιχαήλ Αθανασίου και η Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα, του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της ΓΙΩΤΗΣ. Την εκδήλωση παρουσίασε η Νόνη Δούνια.

Ο κ.  Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. παραδίδει το χρηματικό έπαθλο και το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» στη Νο1 νικήτρια του διαγωνισμού, κα Κωνσταντίνα Μπαουστάνου.
Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. παραδίδει το χρηματικό έπαθλο και το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» στη Νο1 νικήτρια του διαγωνισμού, κα Κωνσταντίνα Μπαουστάνου.

Από τις πραγματικά καταπληκτικές ιδέες και συνταγές ξεχώρισαν η Τούρτα Black Forest της Κωνσταντίνας Μπαουστάνου που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, το Προφιτερολέιγ της Ευαγγελίας Χαντζή (2η θέση) και η Εύκολη Τάρτα Σοκολάτας Χωρίς Ψήσιμο της Κατερίνας Θεολόγου (3η θέση). Οι τρεις πρώτες νικήτριες βραβεύτηκαν με έπαθλο 1.000 ευρώ η καθεμία, ενώ οι υπόλοιπες 7 διαγωνιζόμενες έλαβαν από 400 ευρώ.

Από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: ο κ. Μ. Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής, η κα Ι. Καπαϊτζή, Marketing Manager, και η κα Ο. Βαγιωνά, Yπεύθυνη Επικοινωνίας & Social Media, με την κριτική επιτροπή, την παρουσιάστρια της εκδήλωσης και τις δέκα φιναλίστ.
Από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: ο κ. Μ. Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής, η κα Ι. Καπαϊτζή, Marketing Manager, και η κα Ο. Βαγιωνά, Yπεύθυνη Επικοινωνίας & Social Media, με την κριτική επιτροπή, την παρουσιάστρια της εκδήλωσης και τις δέκα φιναλίστ.

Η πρωτοβουλία «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» είναι ένα «γλυκό κίνημα» που στόχο έχει να εμπνεύσει το κοινό για το πώς μπορεί να αξιοποιεί τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα σε συνδυασμό με άλλα απλά υλικά, προσφέροντας στο καθημερινό τραπέζι τη χαρά ενός σπιτικού, νόστιμου γλυκού, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!
Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων του «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» εντάσσονται η δημιουργία του site www.jotiszacharoplahtoume.gr, με συνταγές και συμβουλές ζαχαροπλαστικής, διαγωνισμούς, όπως το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε», καθώς και ενέργειες Εταιρικής Kοινωνικής Υπευθυνότητας και άλλες δράσεις στα σημεία πώλησης.

Τα «Βραβεία Ζαχαροπλάθουμε» για τις 3 πρώτες νικήτριες του διαγωνισμού.
Τα «Βραβεία Ζαχαροπλάθουμε» για τις 3 πρώτες νικήτριες του διαγωνισμού.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Το ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ’ θα συνεχίσει το δρόμο που όλοι μαζί χαράξαμε φέτος και εμείς στη ΓΙΩΤΗΣ θα εξακολουθήσουμε να ετοιμάζουμε για εσάς ωραίες, πρωτότυπες ιδέες και δράσεις, όπως αυτή. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, όπως κάνουμε εδώ και περισσότερα από 85 χρόνια».
Για περισσότερες γλυκές ιδέες, εκπλήξεις και άλλες δράσεις «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» της ΓΙΩΤΗΣ, μείνετε συντονισμένοι στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.


Related Posts

ΚΕΪΚ ΜΑΡΜΠΡΕ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ PELEANO

ΚΕΪΚ ΜΑΡΜΠΡΕ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ PELEANO

Το κλασσικό κι αγαπημένο κέικ μαρμπρέ, παίρνει χρώμα αλλά και άρωμα με πορτοκάλι. Απολαύστε το με δροσερό Peleano Sparkling Tale Rose.

ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

Γρήγορα και πικάντικα κοπανάκια κοτόπουλου που το πανάρισμα τα κάνει πολύ τραγανά. Το μαγείρεμα στην αεροφριτέζα δεν τα επιβαρύνει με περιττά λάδια και μπορείτε να τα απολαύσετε χωρίς ενοχές.