Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Βιβλίο: “GourMeat… one step beyond!”

Βιβλίο: “GourMeat… one step beyond!”

Στο κατάμεστο εργαστήριο MEAT PRO Lab, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:00 π.μ., η παρουσίαση του βιβλίου “GourMeat.. one step beyond!” των συγγραφέων – Chef, Λάζαρο Ράπτη και Τάσο Ανδρεάδη, στην Αθήνα, στις  εγκαταστάσεις της σχολής επαγγελμάτων κρέατος MEAT PRO.
Οι δύο chef βαθύτατα συγκινημένοι παρουσίασαν το Βιβλίο-δημιούργημά τους, ανάμεσα σε πλήθος επωνύμων από το χώρο της εστίασης και των επιχειρήσεων του κλάδου, επαγγελματιών chef, μαγείρων, κρεοπωλών, δημοσιογράφων, φίλων και συνεργατών.
Το βιβλίο προλόγισε ο Υπεύθυνος Σπουδών και ιδιοκτήτης της σχολής MEAT PRO, κος Στέλιος Μαστοράκος, ο οποίος δήλωσε ότι: “το βιβλίο Goumeat…one step beyond” αποτελεί πρωτοπορία για τον κλάδο του κρεοπωλείου γιατί στην ουσία το κρεοπωλείο γίνεται το catering του μέλλοντος”.

Από αριστερά: Λάζαρος Ράπτης, Στέλιος Μαστοράκος, Τάσος Ανδρεάδης

Ο Τάσος και ο Λάζαρος, ξενάγησαν το κοινό στο κόσμο του σύγχρονου, δημιουργικού κρεατοσκευάσματος και τον ταξίδεψαν σε μία νοσταλγική γευστική διαδρομή, με στάσεις στις βιτρίνες των κρεοπωλείων ανά τα έτη και τελικό προορισμό τις 40 μοναδικές συνταγές κρεατοσκευασμάτων του βιβλίου!  Συνταγές σύγχρονες και ευφάνταστες, που προκαλούν όλες τις αισθήσεις!

Από αριστερά: Executive Chef Νίκος Κουφαλιώτης, Μίλτος Καρούμπας(Πρόεδρος-Διεθνείς Σχέσεις Chef’s Club), Τάσος Πρωτοψάλτης(Πρόεδρος ΔΣ Chef’s Club), Λάζαρος Ράπτης, Τάσος Ζησόπουλος (αντιπρόεδρος Chef’s Club), Στέλιος Μαστοράκος (Υπεύθυνος Σπουδών MEAT PRO), Θανάσης Γιαλούρης (Αντιπρόεδρος FORUM)

Τέσσερις από αυτές τις συνταγές παρουσιάστηκαν από τους δύο Chef από τη Θεσσαλονίκη, ξεδιπλώνοντας το μαγειρικό τους ταλέντο μπροστά στους θεατές! Οι Chef εκμυστηρεύτηκαν όλα τους τα μυστικά, όπως ακριβώς υπάρχουν και στο βιβλίο, για την σωστή παρασκευή των συνταγών!

Λάζαρος Ράπτης in action – Γεμιστό κοτόπουλο by Lazaros Raptis

Το κοινό ενθουσιασμένο από την εμπεριστατωμένη γνώση των chef γύρω από το σύγχρονο, δημιουργικό κρεατοσκεύασμα, παρακολούθησε την κλήρωση των τεσσάρων βιβλίων “GourMeat.. one step beyond!”.

Τάσος Ανδρεάδης in action – Meat Flower by Tasos Andreadis

Η εκδήλωση έληξε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και εορτασμού, όπου οι συγγραφείς υπέγραψαν αντίτυπα του βιβλίου τους!
Η MEAT PRO ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και το περιοδικό MEAT NEWS για την χορηγία επικοινωνίας.

Κατερίνα Μπράλιου (Διευθύντρια Σχολής ΜΕΑΤ ΡΡΟ), Θανάσης Γιαλούρης (Αντιπρόεδρος FORUM), Τάσος Ανδρεάδης

Ιδιαίτερα ευχαριστεί του Συγγραφείς του βιβλίου- Chef Λάζαρο Ράπτη και Τάσο Ανδρεάδη που τίμησαν την σχολή MEAT PRO ως χορηγό φιλοξενίας για την παρουσίαση του βιβλίου τους “GourMeat.. one step beyond!” στην Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
“GourMeat.. one step beyond!”

Info:
MEAT PRO
www.meatpro.edu.gr
211 311 03 55


Related Posts

20 TIPS ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

20 TIPS ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

Αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων που κάθε Χριστούγεννα λάμπει στα γιορτινά τραπέζια. Τα μελομακάρονα μας έχουν έρθει από τη Μικρά Ασία. Ήταν τα γνωστά, σμυρναίικα «φοινίκια» τα οποία ήταν λίγο πιο σκληρά και λιγότερο μελωμένα. Οι νέες νοικοκυρές ίσως βρίσκουν τη συνταγή τους, μπελαλίδικη, αλλά, […]

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ…

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ…

Τώρα είναι η εποχή τους! Τώρα λοιπόν είναι η ιδανική εποχή να αιχμαλωτίσουμε την ευωδιά τους σε χίλιες δυο νοστιμιές όπως λεμονάδα, λεμονόκρεμα, λεμονάκια στο αλάτι από το Μαρόκο. Δείτε επίσης πώς με το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού θα μεταμορφώσετε το πιο απλό […]