Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗΣ – ΛΗΜΝΟΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗΣ – ΛΗΜΝΟΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

H Αχιλλαδέλης – Λήμνος ξεκίνησε ως επιχείρηση παραγωγής ταχινιού και σησαμελαίου στον  Κορνό της Λήμνου το 1945, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Έπειτα η εταιρεία μεταστεγάστηκε στο 6ο χλμ. Μύρινας – Κορνού, εκσυγχρονήστηκε και επεκτάθηκε, με σεβασμό στην παράδοση και την παραγωγική διαδικασία, ενώ προστέθηκαν νέα προϊόντα με πατροπαράδοτες σπιτικές συνταγές και αγνά υλικά.
Σήμερα στην ελληνική και διεθνή αγορά διατίθενται: ταχίνι ολικής άλεσης και ταχίνι από αποφλοιωμένο σησάμι, ταχίνι με μέλι, σησαμέλαιο, χαλβάς με διάφορες γεύσεις, λουκούμι με διάφορες γεύσεις, υποβρύχια (βανίλια, μαστίχα), πετιμέζι-μούστος και σταφυλόσταγμα (πετιμέζι συμπυκνωμένο σε χαμηλή θερμοκρασία), βυσσινάδα, 23 διαφορετικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και φρουΐ γκλασέ.
Το Ταχίνι Λήμνου Αχιλλαδέλη παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο και αλέθεται σε πέτρινους μήλους. Είναι μία 100% φυσική υγιεινή τροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Wooden board empty table in front of blurred background. Perspective brown wood table over blur trees in forest background – can be used mock up for display or montage your products. autumn season.

Ο χειροποίητος Χαλβάς Λήμνου Αχιλλαδέλη παράγεται από την περαιτέρω επεξεργασία του σησαμιού (ταχίνι). Δεν υφίσταται καμία χημική επεξεργασία ούτε αναμιγνύεται με χημικά πρόσθετα (συντηρητικά, βελτιωτικά κ.λπ.). Είναι από τις πιο υγιεινές και αγνές τροφές.
Το Πετιμέζι – Μούστος Λήμνου Αχιλλαδέλη είναι 100% φυσικός συμπυκνωμένος χυμός από φρέσκα σταφύλια Μοσχάτο Λήμνου, το οποίο παρασκευάζεται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο.
Το Σταφυλόσταγμα (πετιμέζι Λήμνου χωρίς βράσιμο) Αχιλλαδέλη είναι 100% φυσικός χυμός από φρέσκα σταφύλια Μοσχάτο Λήμνου, συμπυκνωμένος σε χαμηλή θερμοκρασία. Λόγω του ιδιαίτερου τρόπου συμπύκνωσης χωρίς βράσιμο, το Σταφυλόσταγμα, έχει ενα χρυσαφί – υποκόκκινο χρώμα, κρατώντας όλα τα αρώματα του σταφυλιού με έντονη φρουτώδη γεύση σε φόντο άρωμα των λουλουδιών που χαρακτηρίζει την ποικιλία Μοσχάτο Λήμνου.
Τα Γλυκά Κουταλιού Λήμνου Αχιλλαδέλη παράγονται από φρέσκα ελληνικά φρούτα, που συλλέγονται με προσοχή την κατάλληλη εποχή και παρασκευάζονται με φροντίδα και μεράκι, με σεβασμό στην παράδοση, εφαρμόζοντας σπιτικές συνταγές.
Οι Μαρμελάδες Λήμνου Αχιλλαδέλη παράγονται από ώριμα, ελληνικά φρούτα, δεν περιέχουν χρωστικές και συντηρητικά, ενώ είναι πλούσιες σε φρούτο, με μοναδική υφή, διατηρώντας την αγνότητα των συστατικών τους και το γνήσιο άρωμά τους.
ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗΣ – ΛΗΜΝΟΣ
6ο χλμ. Μύρινας – Κορνού, Λήμνος
Τηλ.: 22540 61250
www.axilladelis-limnos.gr


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΣΑΜΑΛΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΣΑΓΚΟΥΙΝΙΑ

ΣΑΜΑΛΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΣΑΓΚΟΥΙΝΙΑ

Είναι πανεύκολο και πολύ ιδιαίτερο σάμαλι που δεν χρειάζεται σιρόπι αφού η καραμέλα και τα σαγκουίνια το κάνουν απίστευτα ζουμερό. Αν θέλετε να το απογειώσετε μπορείτε να το σερβίρετε με μια μπάλα παγωτό βανίλια.Subscribe