Πριν βάλετε τις μπριζόλες στη σχάρα, ρίξτε στα αναμμένα κάρβουνα αρωματικά φυτά: θυμάρι, δάφνη, ρίγανη κ.λπ. Θα δώσουν ένα ευχάριστο άρωμα στις μπριζόλες.
DINA NIKOLAOU
Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...
Εγγραφή στο newsletter
Copyright © 2018 Dina Nikolaou
- Built using Kale Pro by LyraThemes.