Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

“Ανοιξιάτικο Κάλεσμα 2018” στο Κτήμα Βασιλείου

“Ανοιξιάτικο Κάλεσμα 2018” στο Κτήμα Βασιλείου

Σας περιμένουμε στο καθιερωμένο «Ανοιξιάτικο Κάλεσμα» που οργανώνουμε κάθε χρόνο, στο Κτήμα Βασιλείου (www.vassilioudomaine.gr), την Κυριακή των Βαϊων, 1 Απριλίου 2018.

Το οινοποιείο μας στο Κορωπί (1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου τηλ. 210.66.27.686) θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και να ψυχαγωγηθείτε με την μουσική που θα παρουσιάσει η σολίστ ,κ. Ζωή Τηγανούρια.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων :

 • 13:00 μ.μ -‘Κρασί και θετική ψυχολογία ‘ , Ομιλητής κ. Δημήτρης Φλαμούρης – Ψυχολόγος με ειδίκευση στην θετική Ψυχολογία.
 • 13:30 μ.μ.- Οι τροφές και τα ” σκοτεινά” και τα ”φωτεινά” μυστικά τους ‘   Ομιλητής κ. Μαλβίνα Γεωργακά – Βιολόγος – Μsc Διατροφολόγος.
 • 15:00 μ.μ. – Μουσική επιτυχημένη παράσταση της Ζωής Τηγανούρια με τίτλο: «Έτσι είναι η Ζωή» εναρμονισμένη με συνθέσεις της που αγαπάνε όσοι γνωρίζουν το έργο της δημιουργού, αλλά και δεξιοτεχνικές μελωδίες που την καθιέρωσαν ως σολίστ του ακορντεόν. Καθώς επίσης και αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια με την εκπληκτική φωνή του Λάμπρου Βασιλείου, έναν νέο ανερχόμενο ερμηνευτή που την πρώτη του δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει από τη εταιρία της Zoe Music η Ζωή Τηγανούρια με συνθέσεις της.
  Στο event συμμετέχουν οι μουσικοί:
  Γιάννης κιθάρες
  Στέλιος Γενεράλης κρουστά
  Σκαρπέλος Γιώργος μπουζούκι
  γευστικές δοκιμές της νέας σοδειάς όλων των κρασιών του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον
  ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και στις διαδικασίες παραγωγής.

Στο Ανοιξιάτικο Κάλεσμα θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα αξεσουάρ και τα βιβλία καθώς και στους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να γιορτάσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές για το Πάσχα και να περάσουμε μαζί μία χαρούμενη Κυριακή!
Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.
#anoixiatikokalesma18 #ktimavassiliou