Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Ακόμα μία διάκριση για τα Ντολμαδάκια Παλίρροια και τη γεύση τους!

Ακόμα μία διάκριση για τα Ντολμαδάκια Παλίρροια και τη γεύση τους!

Η Παλίρροια συνεχίζει να αποσπά βραβεία για την γεύση των προϊόντων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αυτή τη φορά με το Superior Taste Award για τα ντολμαδάκια γιαλαντζί, με ρύζι και μυρωδικά

H Επιτροπή του International Taste Institute βράβευσε, για τέταρτη φορά, με το Superior Taste Award και 1 Αστέρι τα Ντολμαδάκια Παλίρροια.
Πρόκειται για μία ακόμα σπουδαία διάκριση για τα θρυλικά πλέον Ντολμαδάκια Παλίρροια και την μοναδική τους γεύση και μάλιστα από μια κριτική επιτροπή με καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ, με μια ιδιαίτερα αυστηρή  μεθοδολογία γευσιγνωσίας.
Το φετινό Superior Taste Award έρχεται να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την Παλίρροια που μαγειρεύει για εμάς από το 1957, προσφέροντας νόστιμα καλομαγειρεμένα πιάτα βασισμένα πάντα στα πιο ποιοτικά συστατικά και τις αυθεντικές συνταγές της Ελληνικής Κουζίνας.
Η Παλίρροια είναι η Νο1 ελληνική εταιρεία σε εξαγωγές ετοίμων γευμάτων σε όλο τον κόσμο. Οι αυθεντικές συνταγές της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ η εταιρεία είναι ο Νο1 παραγωγός ντολμά παγκοσμίως. Τα ντολμαδάκια Παλίρροια είναι χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά!

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η εταιρεία «Palirria» παράγει από το 1957 υγιεινά και νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Έλληνα  εξαγωγέα  έτοιμων γευμάτων και αποτελεί το Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο, με βραβεύσεις από 3 διεθνείς οργανισμούς, το International Quality Institute στις Βρυξέλλες (Βραβείο Ανώτερης Γεύσης), το Fine Food στην Αγλλία (Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης) και το Monde Selection International Quality Institute, επίσης στις Βρυξέλλες  (Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας). Σήμερα, εξακολουθώντας να έχει ως επίκεντρο την ποιότητα και τη γεύση, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων, εμπνευσμένα από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.