Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ένα ξεχωριστό μάθημα με πολύ γλύκα και γεύση!

Ένα ξεχωριστό μάθημα με πολύ γλύκα και γεύση!

Ένα απολαυστικό σεμινάριο χάρηκαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να κλείσουν θέση στο σεμινάριο της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου. Με καλεσμένο τον μοναδικό pastry chef Γρηγόρη Γαστεράτο να μας δίνει μυστικά και tips ζαχαροπλαστικής φτιάξαμε δύο υπέροχες τούρτες. Η τούρτα αμυγδάλου με γέμιση κρέμα Αμαρέτο αλλά και η τούρτα σοκολάτα παρασκευάστηκαν εκείνη τη στιγμή και διακοσμήθηκαν με χρωματιστή ζαχαρόπαστα αλλά και υπέροχες επιλογές από κουφέτα Χατζηγιαννάκη. Ο Γρηγόρης Γαστεράτος μας δίδαξε πόσο εύκολη είναι η παρασκευή της ζαχαρόπαστας αλλά και τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζουμε για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

182341 191344 191852 193226 194741

1DSC_0620R 1DSC_0611 195835

181303

1DSC_0586


Related Posts

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ

Η συνταγή είναι του φίλου μου σεφ Δημήτρη Χρονόπουλου και σας την προτείνω γιατί συνδυάζει απίστευτη ευκολία στην τεχνική και αληθινά εντυπωσιακή γιορτινή εμφάνιση.

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

Διαφορετικοί, λαχταριστοί, με το καβουρδισμένο φουντούκι να κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση στη γεύση! Η επιτυχία του κουραμπιέ, όμως, βασίζεται στο αληθινό βούτυρο που του δίνει άρωμα, γεύση και τριφτή υφή.