destination taste!

Ένα μενού εμπνευσμένο από τη φημισμένη κοιλάδα του Chianti στο Sale e Pepe

Ένα μενού  εμπνευσμένο από τη φημισμένη κοιλάδα του Chianti στο Sale e Pepe

Το εστιατόριο SALE e PEPE στο Κολωνάκι προτείνει τις πιο φίνες γεύσεις εμπνευσμένες από τη διάσημη περιοχή της Βορείου Ιταλίας, Chianti, σε ένα μενού 4 πιάτων, το Classico Del Chianti, για ασυναγώνιστη γεύση και ποιότητα σε προσιτή τιμή. Στο μενού παρέχεται η δυνατότητα επιλογής γεύσεων στο πρώτο πιάτο, στο κυρίως πιάτο αλλά και στο επιδόρπιο και προσφέρεται στην τιμή των €35/άτομο με ένα ποτήρι κρασί, καθημερινά εκτός Σαββάτου.
image002

Το μενού
Το ταξίδι στη γεύση ξεκινά με Minestrone Francescano: σούπα λαχανικών με όσπρια, σιτάρι, ρύζι & άγρια μανιτάρια, το οποίο διαδέχεται η επιλογή ανάμεσα σε Pappardelle με ραγού από πάπια & μανιτάρια ή Tortelli γεμιστά με γλυκιά gorgonzola και αχλάδια με φρέσκο βούτυρο, καρύδια & ρόκα. Ακολουθεί το κυρίως πιάτο, με επιλογή από Scaloppa από μοσχάρι Black Angus με πατάτες αρωματισμένες με δενδρολίβανο & ρόκα ή Ψάρι ημέρας all’acqua pazza με τοματίνια, κάπαρη & μαϊδανό. Το Menu Classico Del Chianti ολοκληρώνει γλυκά το επιδόρπιο της επιλογής σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε Σπιτικό παγωτό βανίλια με καραμελώμενα πικάντικα σύκα ή Fondant σοκολάτας με σορμπέ πορτοκαλιού.
Φυσικά, το μενού Classico del Chianti συνοδεύει ένα ποτήρι Chianti Classico DOCG 2013 του εξαιρετικού οινοποιείου Castello di Querceto ή Soave Classico Roccolo Grassi La Broia 2012, από την πολυβραβευμένη κάβα του εστιατορίου.

SALE & PEPE
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, T: 210 7234102,
E: [email protected] S: www.saleepepe.gr
Ώρες λειτουργίας
Τρίτη – Παρασκευή 19.30 – 00.30, Σάββατο & Κυριακή 13.30 – 00.30 Δευτέρα κλειστά


Related Posts

Η δωδώνη «βουτάει» στη σοκολάτα

Η δωδώνη «βουτάει» στη σοκολάτα

Η αγαπημένη μου δωδώνη, μετά την μεγάλη επιτυχία της στα κορυφαία παγωτά, αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της σε νέα είδη σοκολάτας. Με εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο (60% η σοκολάτα υγείας και 35% η σοκολάτα γάλακτος) αλλά και […]

”Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων”

”Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων”

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο Τρία (3) μοναδικά διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, με θέμα Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων θα υλοποιηθούν από το SETE Training, με εισηγητή το γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη, Δημήτρη Χρονόπουλο. Τα προγράμματα θα είναι hands on practice, όπου οι […]