destination taste!

[:el]Macaroons[:]

Καθώς η βιομηχανία τροφίμων προετοιμάζεται για ένα νέο έτος, οι ειδικοί αρχίζουν να προβλέπουν ποιες τάσεις τροφίμων θα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση το 2022.

[:el]Macaroons[:]

Μπορεί ο χειμώνας να είναι φτωχός σε λαχανικά, μας χαρίζει όμως μια απίθανη ποικιλία από τους υπέροχους χειμωνιάτικους «θησαυρούς»… 

[:el]Macaroons[:]

Τι ξέρετε για τις γαλλικές σάλτσες; Πολλές και όλες διαφορετικές… Εγώ όμως, σας έχω τις πέντε βασικές με όλες τις λεπτομέρειες για να μπορείτε να τις απολαμβάνετε…

[:el]Macaroons[:]

Τι μπορείτε να κάνετε ως εκπαιδευτικός, για να βοηθήσετε τα παιδιά να καταναλώνουν περισσότερα φρούτα; Γίνετε το παράδειγμα!

[:el]Macaroons[:]

Στη ζωή, όλα είναι θέμα οργάνωσης και φυσικά, το ίδιο ισχύ και στη κουζίνα! Ένα σωστό και οργανωμένο ντουλάπι θα σας σώσει από πολλά, περιττά τσιμπολογήματα.

Dina Nikolaou - Bio

Καλώς ήρθατε στο dinanikolaou.gr

Σεφ, συγγραφέας

και πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στη Γαλλία

Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου.

Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι…Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα…

Mini News

Αναζητάτε τρόπους, πρακτικές, εργαλεία επιστημονικά τεκμηριωμένα, για να ζήσεις την καλύτερη ζωή που δικαιούσαι;
Ανάμεσα σε δύο κόσμους
Το Άδολο Ούζο Πλωμαρίου βραβεύεται στα φετινά Great Taste Awards
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 13 years anniversary party της εφημερίδας “Karfitsa”
2022 Νέα μεγάλη επένδυση δέκα εκατομμυρίων ευρώ από τη ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη διαφορά στις ζωές των συνανθρώπων μας τη χρονιά που πέρασε;

live laugh love... cooking!

Η γαστρονομία και ότι την περιβάλλει είναι ο κόσμος μου, είναι το πάθος μου...
Dina Nikolaou
cheffe
ENJOY
LIKE
GASTRONOMIC DIFF
YOUWEEKLY
TLIFE
Made in Greece

Μόνος στην κουζίνα

Ένα μοναδικό βιβλίο μαγειρικής που απευθύνεται σε ανθρώπους που μένουν μόνοι τους, σε φοιτητές που ζουν μακριά από το πατρικό τους, στους εργένηδες, σε όλους εκείνους που τα καταφέρνουν δύσκολα οικονομικά, αλλά και σε όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μαγειρική, ώστε όλοι να είναι αυτάρκεις πάνω από μια κατσαρόλα.

[email protected]

Γαλατόπιτα με κρέμα σιμιγδαλιού και αμύγδαλα

Αφράτη, βελούδινη κρέμα με σιμιγδάλι αλλά και τραγανά αμύγδαλα. Μια γαλατόπιτα, όνειρο που γίνεται πολύ γρήγορα και τρώγεται ακόμη γρηγορότερα. Το ίδιαιτερο ψήσιμο στο φύλλο κάνει τη διαφορά…