Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Egoist Café-Bar, κάθε μέρα- όλη μέρα

Egoist Café-Bar, κάθε μέρα- όλη μέρα

Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα. Στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου, όπως σε κάθε λιμάνι, ακόμη και στάσιμος ταξιδεύεις. Στο Egoist Café-Bar, δίπλα ακριβώς στο λιμάνι, μπορείς να βρεθείς (για όλα αυτά τα ταξίδια του νου) από νωρίς το πρωί, μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Για καφέ ή ποτό.  Ένα στέκι για όλες τις ηλικίες και για όλες τις ώρες. Πρωινό για όσκαρ, γλυκά που προκαλούν ρίγος, παγωτά (παιδιά, όλα για εσάς!) και υπέροχες βάφλες.
ego Στο Egoist Café-Bar, ανανεώνεις τα καύσιμά σου. Θετική ενέργεια και απαράμιλλη θέα. Το κυκλαδίτικο στυλ δεν λείπει ούτε από εδώ. Προσφέρεται σε υψηλές δόσεις, σε κάθε σημείο του μαγαζιού. Είτε απολαμβάνοντας τον καφέ σας, με την προοπτική του λιμανιού, είτε χαλαρώνοντας στον εσωτερικό χώρο, το βράδυ, πίνοντας το ποτό σας. Κατάλληλη επιλογή για πρωινό και καφέ. Τα γλυκά είναι σε πρώτη διάταξη: εξαιρετικές κρέπες! Αλλά και πολύ καλά cocktails. Το mojito και ο fredo καφές έχουν πολλούς θαυμαστές.
Αν είστε τυχεροί, ίσως τη ημέρα που θα διαλέξετε να γνωρίσετε πιθαμή προς πιθαμή το Egoist Café-Bar, να συναντήσετε μουσικούς ή γνωστούς djs, που μετατρέπουν τον χώρο σε αληθινό πεδίο γιορτής.
*Info
Egoist Café-Bar
Διεύθυνση: Αδάμας
Τηλ.: (+30) 22870 23151

*Για τη διευκόλυνσή σας, στο κομμάτι της μετακίνησης, επισκεφθείτε το www.rac-sa.gr