Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

DINE ATHENS… THE ATHENS RESTAURANT WEEK!

DINE ATHENS… THE ATHENS RESTAURANT WEEK!

Έχετε ακούσει για το Athens restaurant week; Η Alpha Bank διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία τα τρία τελευταία χρόνια την γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο “Dine Athens”, προσκαλώντας το Αθηναϊκό κοινό να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές.
Έτσι και φέτος για τέταρτη χρονιά, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε για δύο εβδομάδες , από τις 28η Ιανουαρίου έως και τις 10η Φεβρουαρίου 2019 και να απολαύσετε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.
Όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές, των €15, €30, €60 για όλους.
Επίσης, μη χάσετε στις 3 και 4 Φεβρουαρίου την ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Dine Athens Restaurant Week, με καλεσμένο τον Jacob Jan Boerma. Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Αυστριακός σεφ αφήνει για λίγο το εστιατόριό του De Leest στο Vaassen της Ολλανδίας και αναλαμβάνει την κουζίνα της Σπονδής αποκλειστικά για 2 βραδιές. Ο διάσημος σεφ με βαθμολογία 19.5/20 στον εξειδικευμένο στη γαστρονομία Γαλλικό οδηγό Gault & Millau, θα δημιουργήσει για το ελληνικό κοινό ένα μενού έξι πιάτων υψηλής μαγειρικής ευφυίας και απαράμιλλης φινέτσας, ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο.
Μη χάσετε επίσης, το μοναδικό Wine Masterclass για μια μόνο βραδιά στο Wine Cellar του αγαπημένο μας Yolenis Greek Gastronomy Center. Μόνο είκοσι τυχεροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μια κάθετης γευστικής δοκιμής από διαφορετικές χρονιές της κορωνίδας του Κτήματος Άλφα, το Κτήμα Άλφα Ερυθρός (Syrah, Ξινόμαυρο, Merlot). Ένα Super Premium κρασί σε μια γευστική σύγκριση της εξέλιξης του μέσα στον χρόνο και με οδηγό σε αυτό το ταξίδι τον οινολόγο και ιδιοκτήτη του Κτήματος κ. Άγγελο Ιατρίδη, είναι μια εμπειρία που κανένας οινόφιλος δεν πρέπει να χάσει!
Και αν θέλετε να δημιουργήσουμε μαζί, σας περιμένω σε ένα μοναδικό Masterclass το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 4.00 μ.μ., στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou για ένα μοναδικό μάθημα ζαχαροπλαστικής!

 

 

 

Σας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις, μπείτε στο www.dineathens.gr για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ;

ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ;

Για να μαγειρέψετε τα λαχανικά σας, ξεκινήστε και βράστε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ρίξτε χοντρό αλάτι. Εν τω μεταξύ, καθαρίστε και ξεφλουδίστε τα λαχανικά σας πριν τα πλύνετε. Κόψτε τα σε όσο γίνεται, ισομεγέθη κομμάτια. Μόλις πάρει βράσει το νερό, ρίξτε τα λαχανικά. Μην […]



Subscribe