Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Cuisine Bistronomique από τον Geoffrey Rembert

Cuisine Bistronomique από τον Geoffrey Rembert

Ο γνωστός Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent, Le Bristol Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat, ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως Καλύτερη θέα στην Ευρώπη, του ξενοδοχειου St. George Lycabettus.

Μαζί με τον  executive chef, Βασίλη Μήλιο δημιούργησαν ένα ελληνογαλλλικό μένου degustation «Some like it HAUTE!» Paris – Athènes.
Ακολουθόντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining & quality food, στο μενού θα βρείτε Γαλλικές γεύσεις ( Χτένια St. Jacques στο τηγάνι, πράσα μπρεζέ & αχλάδι) και Ελληνικές γεύσεις (Γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο, λεμόνι και μελωμένη ντομάτα) τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.

Το La Suite Lounge All Day Bar Restaurant είναι ανοιχτό από τις 11:00 το πρωί – 01:00 το βράδυ, Δευτέρα – Κυριακή.
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210 7416191


Related Posts

Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

Οι διακοπές χαρακτηρίζονται από ατελείωτες ώρες ξεγνοιασιάς που καταλήγουν σε παραθαλάσσια ταβερνάκια ή μπαράκια. Ωστόσο, για πολλούς το άγχος της αύξησης βάρους παραμένει μιας και οι θαλασσινοί μεζέδες, τα ουζάκια και τα παγωτά κάνουν τον δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει. Έτσι προκειμένου να απολαύσετε τις […]

ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

Χρώμα και άρωμα στο ριζότο που θα λατρέψετε. Ο πολτός σκόρδου σε συνδυασμό με τα αρωματικά χόρτα γίνονται το τέλειο «χαλί» για τις γαρίδες.