Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Condé Nast Traveler 2018: Διακρίθηκαν και πάλι τα ξενοδοχεία Kos Aktis Art Hotel & Patmos Aktis Suites & Spa!

Condé Nast Traveler 2018: Διακρίθηκαν και πάλι τα ξενοδοχεία Kos Aktis Art Hotel & Patmos Aktis Suites & Spa!

Τα ξενοδοχεία «Kos Aktis Art Hotel» & «Patmos Aktis Suites & Spa» διακρίθηκαν στα Βραβεία Αναγνωστών (Readers’ Choice Awards) 2018 του Condé Nast Traveler

Το Condé Nast Traveler ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των 31ων Ετήσιων Βραβείων Αναγνωστών – Readers’ Choice Awards την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018. Το ξενοδοχείο «Kos Aktis Art Hotel» διακρίθηκε στη θέση #4 ανάμεσα στα είκοσι (20) κορυφαία ξενοδοχεία σε Ελλάδα & Τουρκία και το ξενοδοχείο «Patmos Aktis Suites & Spa», στη θέση #15, στην ίδια κατηγορία:
Σχεδόν μισό εκατομμύριο αναγνώστες του Condé Nast Traveler υπέβαλαν ρεκόρ καταγεγραμμένων απαντήσεων, βαθμολογώντας τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους. Τα Βραβεία Αναγνωστών – «Readers’ Choice Awards» αποτελούν την πλέον μακροχρόνια και σπουδαία αναγνώριση αριστείας στην ταξιδιωτική βιομηχανία και είναι κοινώς γνωστά ως “τα καλύτερα ανάμεσα στα καλύτερα του ταξιδιού”.
Ο όμιλος Divine Hotels είναι μια ελληνική αλυσίδα που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα ευεξίας και καταστήματα, στα Δωδεκάνησα. «Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ξενοδοχεία μας διακρίνονται στα Βραβεία Αναγνωστών – «ReadersChoice Awards» του Condé Nast Traveler, κάτι που αποδεικνύει τη μακροχρόνια δέσμευση μας στο να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα. Η υπόσχεσή μας να δημιουργούμε μέρη γεμάτα έμπνευση για όλους τους ταξιδιώτες και να προσφέρουμε γνήσια ελληνική φιλοξενία όπως ακριβώς συνέβαινε στην αρχαία Ελλάδα, είναι -και θα παραμείνει- διαχρονική», δήλωσε ο κύριος Νικόλαος Πουλιού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Divine Hotels.
Το ξενοδοχείο «Kos Aktis Art Hotel» κατέκτησε την #4 θέση ανάμεσα στα 20 κορυφαία ξενοδοχεία σε Ελλάδα & Τουρκία με σκορ 98.04!
Το ξενοδοχείο «Patmos Aktis Suites & Spa» κατέκτησε την #15 θέση ανάμεσα στα 20 κορυφαία ξενοδοχεία σε Ελλάδα & Τουρκία με σκορ 95.83!
Τα αποτελέσματα για τα Βραβεία Αναγνωστών 2018 – «Readers’ Choice Awards» δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του Condé Nast Traveler: www.cntraveler.com/rca και γιορτάζονται στο τεύχος του Νοεμβρίου, που θα βρίσκεται σε ειδησεογραφικά πρακτορεία, σε εθνικό επίπεδο, στις 16 Οκτωβρίου.
Condé Nast Traveler: Ως την πλέον απαιτητική κι επίκαιρη φωνή σε ότι αφορά τα ταξίδια, τo Condé Nast Traveler αποτελεί τη βίβλο του παγκόσμιου πολίτη, προσφέροντας έμπνευση και ζωτικής σημασίας πληροφορίες. Αποτελεί το πιο έμπιστο και δοξασμένο όνομα στον τουρισμό, με 6 νίκες στα «National Magazine Awards» και 26 υποψηφιότητες στα 30 χρόνια ιστορίας του. Η εταιρεία Advertising Age διέκρινε τον Pilar Guzmán «Εκδότη της χρονιάς» για το 2014 και το «CNTraveler.com» κατοχύρωσε 3 βραβεία «Webby» το 2015. Για περισσότερα, επισκεφθείτε: www.cntraveler.com.


Related Posts

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ… ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ… ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!

Πάντα αναρωτιόμουν το γιατί η Άνοιξη αποτελεί την εποχή κατά την οποία οι αλλεργίες παρουσιάζουν την απόλυτη έξαρση (ανοιξιάτικες αλλεργίες). Ως γνωστόν η Άνοιξη είναι η μόνη εποχή του χρόνου που φυσιολογικά συνδέεται με την εμφάνιση εποχικών αλλεργιών. Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο αυτό έχει […]

ΕΣΕΙΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΣΑΪ;

ΕΣΕΙΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΣΑΪ;

Το τσάι είναι πιθανώς μία από τις πιο απρόβλεπτες πηγές χρήσιμων φυτικών θρεπτικών συστατικών. Το τσάι είναι το δεύτερο ποτό που καταναλώνεται περισσότερο στον κόσμο, μετά το νερό. Όλοι θα έχετε ακούσει τη γιαγιά ή τη μαμά, να σας λέει να πιείτε τσάι από τα […]Subscribe