Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Βρετανική Κουζίνα – UK Food Culture | Η Βρετανική κουζίνα δεν είναι μόνο Fish & Chips!

Βρετανική Κουζίνα – UK Food Culture | Η Βρετανική κουζίνα δεν είναι μόνο Fish & Chips!

To σεμινάριο Βρετανικής  γαστρονομίας  προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα ταξίδι στις γεύσεις, την ιστορία, τις πρώτες ύλες, τις παραδοσιακές συνταγές, καθώς και στις αγαπημένες τεχνικές των σπουδαιότερων σεφ της χώρας. Οι γνώσεις αυτές συλλέχθηκαν σε περίοδο έξι χρόνων εργασίας σε μερικά από τα μεγαλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου. Είναι ένα MUST WATCH σεμινάριο για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις της Βρετανικής γαστρονομικής κουλτούρας.

Θεματολογία

  • Εισαγωγή στην Βρετανική κουζίνα.
  • Ιστορία και επιρροές.
  • Δημοφιλή πιάτα των Pubs.
  • Τοπικά Προϊόντα.
  • Εργασιακή κουλτούρα και ζωή στο Λονδίνο.
  • Παρουσίαση των κορυφαίων σεφ της χώρας και των επιρροών  τους στην παγκόσμια γαστρονομία. 
    *Heston Blumenthal
    *Clair Smith
    *Michel Roux Jr
    *Gordon Ramsey
    *Jason Atherton
    *Marco Pierre White
    *Jamie Oliver
    *Marcus Wareing
    *Tom Kerridge
  • Παραδοσιακές συνταγές
    *Beef Wellington
    *Fish & Chips
    *Scottish Haggis
    *Shepherd’s Pie
    *Cauliflower Cheese
    *English Breakfast
    *Fish Pie
    *Sunday Pub Roast

*Το  Webinar είναι θεωρητικό χωρίς live εκτέλεση παρασκευών. Θα δοθούν τα συνταγολόγια και θα γίνει επεξήγηση της εκτέλεσης των συνταγών από τον εισηγητή ο οποίος θα απαντήσει σε απορίες. 

Παροχές:

  • Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου
  • Σημειώσεις σεμιναρίου
  • Συνταγολόγια συνταγαγών που παρουσιάστηκαν

Εκπτωσεις για κρατήσεις “Early Bird”

  • Kράτηση μέχρι τις 29/1/2021  – 30%
  • Kράτηση μέχρι τις 5/2/2021    – 20%
  • Kράτηση μέχρι τις 11/2/2021  – 10%

Για κρατήσεις group 5 ατόμων και άνω, επιπλέον – 15%

Ημερομηνία και ώρα
20 Φεβρουάριος 2021 10:30-13:30

Ομιλητές
Αλέξανδρος Γεροντιδάκης
Με εμπειρία σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει διατελέσει Chef δίπλα σε σημαντικά Ελληνικά ονόματα όπως Γιώργος Βενιέρης, η Ντίνα Νικολάου, αλλά και διεθνούς φήμης chef όπως ο Μichel Roux, Yotam Ottolenghi  και Claude Bosi. Τα τελευταία 6  χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο αποτελώντας μέλος της ομάδας βραβευμένων εστιατορίων όπως τα Jumeirah Carton Tower ‘Rib Room’ (3 British Rosettes), Roux at Parliament Square (3 British Rosettes) και Claude Bosi at Bibendum (2 Michelin stars). Oι γαστρονομικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στο να αναλάβει τον ρόλο του Chef De Cuisine στο εστιατόριο Evi Evane του Παρισιού.
Κάντε εδώ την εγγραφή σας


Subscribe