Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Blueberry Nights στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza

Blueberry Nights στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza

20161020142757719_0_0_0_0Στην καρδιά της Αθήνας και με θέα στη γεμάτη ζωντάνια οδό Σταδίου, το Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza υποδέχεται τον χειμώνα με ζεστές, φιλόξενες βραδιές μουσικής. Το σήμερα συναντά το χθες μέσα από τις μουσικές επιλογές του μουσικού σχήματος “The Blueberry Nights” σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά cocktails, premium επιλογές ποτών και εμπνευσμένα finger food.
Η Μαριάννα Μαυρουδή πλημμυρίζει τον χώρο με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύοντας αγαπημένες επιλογές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με χρώματα jazz, soul και swing. Σε αυτό το μουσικό ταξίδι, την συντροφεύουν μοναδικά ο Γρηγόρης Ασημακόπουλος με το σαξόφωνο του και ο Χάρης Μπότσης στο πιάνο. Τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες ενώνουν το ταλέντο τους στο ατμοσφαιρικό Explorer’s Bar για βραδιές που θα μαγέψουν και δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
Από τις 11 Νοεμβρίου 2016 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2017, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30 – 00:30 στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza.


Subscribe