Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Anax Maris… τα ανέμελα ψαράκια της bio.s

Anax Maris… τα ανέμελα ψαράκια της bio.s

Τα ανέμελα ψαράκια της bio.s μεγάλωσαν κ απέκτησαν brand name:  Anax Maris
Παρέμειναν ανέμελα κ νόστιμα και θα προσφέρονται σε συνταγές και γεύσεις που τους αξίζουν σε ένα πολύ όμορφο χώρο στην οδό Νικ. Πλαστηρα 11 στην Ν. Ερυθραια.
Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 είναι η πρώτη μέρα λειτουργίας  του πρώτου καταστήματος delicatessen προϊόντων Anax Maris στη Νέα Ερυθραία.
Προς το παρόν οι κωδικοί για τα συσκευασμένα είναι πέντε: καπνιστό φιλέτο λαυράκι, καπνιστό φιλέτο τσιπούρα, ceviche λαυράκι, ceviche τσιπούρα και πατέ απο καπνιστό λαυράκι με βασιλικό και κάσιους
Στο κατάστημα θα υπάρχει φρέσκο ψάρι φυσικής διατροφής σε συσκευασία vacoum και θα γίνονται φρέσκιες συνταγές ημέρας σε σακούλα ψησίματος.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe