ΚΑΡΟΤΟ

Κουλουράκια άγλυκα με καρότο
Κουλουράκια άγλυκα με καρότο
15΄ 25΄ – 30΄ 30 κομμάτια 10΄   Υγιεινό σνακ για ανάμεσα στα γεύματα αλλά και εξαιρετικό συνοδευτικό για αναρίθμητα ντιπ, σάλτσες και τυρόκρεμες. Προσέχουμε να στύψουμε πολύ καλά τα τριμμένα καρότα διαφορετικά ο...
Περισσότερα →
Κέικ με κακάο και καρότα
Κέικ με κακάο και καρότα
20΄ 1 ώρα 6 – 8 μερίδες –   Απολαυστικό και κρεμώδες αυτό το κέικ είναι τέλειο κάθε στιγμή, ακόμα και για πρωινό. Διατηρήστε το αναλοίωτο και ολόφρεσκο για 3 ημέρες (αν μείνει ψίχουλο…), εκτός...
Περισσότερα →
Σαλάτα με καρότα, ραπανάκια και σάλτσα μουστάρδα-πορτοκάλι
Σαλάτα με καρότα, ραπανάκια και σάλτσα μουστάρδα-πορτοκάλι
20΄ – 4 μερίδες –   Η σελινόριζα τρώγεται και ωμή, ιδιαίτερα αν είναι ψιλοκομμένη ή τριμμένη, και μαριναρισμένη. Όπως και με τους υπόλοιπους βολβούς, είναι προτιμότερο να επιλέξουμε βιολογικά. Υλικά Εκτέλεση 4 μεγάλα καρότα,...
Περισσότερα →
Σουφλέ με κολοκυθάκια και καρότα
Σουφλέ με κολοκυθάκια και καρότα
40΄ 45΄ 4 – 6 μερίδες –   Δίχρωμο, εντυπωσιακό και ανάλαφρο σουφλέ που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι πρέπει να σερβιριστεί αμέσως μετά το ψήσιμο για να μη χάσει...
Περισσότερα →
Μπριάμ με φέτα και μαϊντανό
Μπριάμ με φέτα και μαϊντανό
30΄ 35΄ – 40΄ 4 μερίδες –   Τα τουρλού φούρνου ή κατσαρόλας έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορούμε να βάλουμε όποια και όσα λαχανικά θέλουμε. Οσο προχωρά το καλοκαίρι μπορούμε να προσθέσουμε λίγα φασολάκια...
Περισσότερα →
Καροτόσουπα με μπέικον
Καροτόσουπα με μπέικον
10΄ 1 ώρα 4 – 6 μερίδες –   Ένας καλός τρόπος να «δέσουμε» μια πολτοποιημένη σούπα είναι να ρίξουμε στο τέλος του μαγειρέματος έναν φρέσκο κρόκο αυγού, τον οποίο θα μαγειρέψουμε με τη μέθοδο...
Περισσότερα →