ΚΑΛΑΜΑΡΙ

Καλαμαράκια κοκκινιστά με πράσα
Καλαμαράκια κοκκινιστά με πράσα
20΄ 1 ώρα 4 μερίδες –   Για να μαλακώσουν τα καλαμαράκια είτε τα τηγανίζουμε πολύ σύντομα (σε πολύ δυνατή φωτιά για ελάχιστα λεπτά) είτε τα σιγομαγειρεύουμε για αρκετή ώρα. Για να δέσει η άφθονη...
Περισσότερα →
Καλαμαράκια γιουβέτσι γλυκανισάτα
Καλαμαράκια γιουβέτσι γλυκανισάτα
40΄ 1 ώρα 4 μερίδες –   Είναι εντυπωσιακό το πόσο ταιριάζουν οι γλυκανισάτες γεύσεις με τα καλαμαράκια. Εδώ μάλιστα υπάρχουν ουκ ολίγες: ούζο, μαραθόριζα και γλυκάνισος. Υλικά Εκτέλεση 60 ml ελαιόλαδο 1 κιλό...
Περισσότερα →