destination taste!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ
Απόλυτα καλοκαιρινό φαγητό, λίγο μπελαλίδικο, αλλά «αρχοντικό» και με σπάνια νοστιμιά που ανταμείβει κάθε κόπο! Επειδή είναι αρκετά πλούσιο φαγητό, αποφύγετε να τηγανίσετε τις μελιτζάνες γιατί θα γίνει πιο βαρύ και περισσότερο λαδερό.
Περισσότερα →
Σαλάτα με ψητές πατάτες, γλυστρίδα, κόκκινες και πράσινες ντομάτες
Σαλάτα με ψητές πατάτες, γλυστρίδα, κόκκινες και πράσινες ντομάτες
40΄ – 4 μερίδες –   Οι πράσινες ντομάτες είναι τραγανές και ολόδροσες και κάνουν «κόντρα» με τα ζουμερά, κατακόκκινα ντοματίνια. Υλικά Εκτέλεση 500 γρ. μικρές πατατούλες, πλυμμένες ολόκληρες 250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη...
Περισσότερα →
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Η ελαφριά εκδοχή του παστίτσιου που θα λατρέψουν όσοι ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή. Εγώ σας το προτείνω με κοφτό μακαρονάκι αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιοδήποτε άλλο χοντρό ζυμαρικό (ριγκατόνι, πένες, κοχύλια, φαρφάλες). Τα λαχανικά μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή.
Περισσότερα →
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ «ΒΕΝΤΑΛΙΑ»
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ «ΒΕΝΤΑΛΙΑ»
Με τις τελευταίες μελιτζάνες της εποχής, που είναι γλυκές, χωρίς σπόρια και αφράτες, φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα πιάτα. Χορταστική, πεντανόστιμη και μυρωδάτη, αυτή η συνταγή αποχαιρετά το φθινόπωρο με στιλ.
Περισσότερα →
ΛΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ
ΛΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ
Αν θέλουμε, μπορούμε να περάσουμε τη σούπα από το μπλέντερ για να αποκτήσει βελούδινη υφή, σαν κρέμα. Αν είναι αρκετά υδαρή, την αφήνουμε να πάρει μια-δυο βράσεις σε μέτρια φωτιά.
Περισσότερα →
Ανάμεικτα λαχανικά τουρσί
Ανάμεικτα λαχανικά τουρσί
35΄ – 40΄ 2 κιλά   Αφήνω τα βαζάκια σε σκοτεινό και δροσερό σημείο για 2 εβδομάδες πριν τα ανοίξω. Μετά το άνοιγμα το τουρσί διατηρείται για καιρό εντός ή εκτός ψυγείου, πάντα σε δροσερό...
Περισσότερα →
Σαλάτα με φρέσκα κουκιά και φέτα
Σαλάτα με φρέσκα κουκιά και φέτα
20΄ 12΄ 4 – 6 μερίδες –   Τα φρέσκια κουκιά είναι πολύ τρυφερά και εξαιρετικά νόστιμα, ιδανικά για μια ζεστή σαλάτα. Όταν τα βράσουμε μπορούμε, αν θέλουμε, να αφαιρέσουμε το εξωτερικό ανοιχτόχρωμο περίβλημα, αν...
Περισσότερα →
ΣAΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΞΙΝΟΛΑΧΑΝΟ
ΣAΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΞΙΝΟΛΑΧΑΝΟ
Το παραδοσιακό ξινολάχανο που φτιάχνουν στη Βόρεια Ελλάδα (και σε πολλά μέρη της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης) απαιτεί ιδιαίτερες διαδικασίες για να ετοιμαστεί, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικής νοστιμιάς.
Περισσότερα →
Σαλάτα με ωμά κολοκυθάκια και ξύσμα πορτοκαλιού
Σαλάτα με ωμά κολοκυθάκια και ξύσμα πορτοκαλιού
10΄ – 4 μερίδες –   Τα κολοκυθάκια τρώγονται και ωμά και είναι ιδιαίτερα νόστιμα. Προτιμούμε τα μικρά και τρυφερά. Υλικά Εκτέλεση 8 μικρά κολοκυθάκια, τρυφερά, κατά προτίμηση βιολογικά 1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά...
Περισσότερα →
Σαλάτα με ψητές αγκινάρες, ντοματίνια και δεντρολίβανο
Σαλάτα με ψητές αγκινάρες, ντοματίνια και δεντρολίβανο
40΄ 20΄ 4 μερίδες –   Αν δε βρείτε φρέσκες αγκινάρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένες καρδιές αγκινάρας. Υλικά Εκτέλεση Για τη σαλάτα 12 αγκινάρες, φρέσκες, καθαρισμένες 50 ml ελαιόλαδο 500 γρ. ντοματίνια 4 φρέσκα...
Περισσότερα →
Σαλάτα με πράσινα φασολάκια και σάλτσα δυόσμου
Σαλάτα με πράσινα φασολάκια και σάλτσα δυόσμου
20΄ 3΄ – 4΄ 6 μερίδες –   Το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε φρέσκα φασολάκια της αρεσκείας μας, καθαρισμένα από τις ίνες. Εξαιρετικά ταιριάζουν τα αμπελοφάσουλα. Υλικά Εκτέλεση 1 κιλό πράσινα στρογγυλά φασολάκια, κατεψυγμένα 2½ κουτ. σούπας...
Περισσότερα →
ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ… ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΡΙΑΜ
ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ… ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΡΙΑΜ
Λίγες είναι οι διαφορές του γαλλικού μπριάμ (ή τουρλού) από το δικό μας. Η κυριότερη διαφορά είναι ότι το ρατατούγ μαγειρεύεται σχεδόν πάντοτε στην κατσαρόλα και όχι στο φούρνο, γι’ αυτό και δεν το αφήνουν να μελώσει πολύ γιατί θα διαλυθούν τα λαχανικά.
Περισσότερα →
ΡΑΓΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΡΑΓΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
Κάθε εποχή έχει το τουρλού της! Η άνοιξη όμως με την αφθονία των λαχανικών και των φρέσκων οσπρίων δίνει τη δυνατότητα για πολλούς συνδυασμούς με ό,τι έχουμε στο ψυγείο μας και ό,τι βρούμε στη λαϊκή αγορά.
Περισσότερα →
ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ
ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ
Ο κλασσικός πουρές που μπορεί να συνοδεύσει αναρίθμητες συνταγές από ψητά, κοκκινιστά, λεμονάτα κ.ά. Ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να τον εμπλουτίσετε με διάφορα μυρωδικά, τυριά τριμμένα και μπαχαρικά.
Περισσότερα →
ΠΟΥΡΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ
ΠΟΥΡΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ
Είτε το πούμε μελιτζανοσαλάτα είτε πουρέ μελιτζάνας, η ουσία είναι ότι τα μείγματα με ψίχα ψητής μελιτζάνας συνοδεύουν έξοχα τα κυριακάτικα πιάτα μας με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι, κατά προτίμηση ψημένα στο φούρνο ή τη σχάρα.
Περισσότερα →
ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Οι γλυκοπατάτες με τη φυσική τους γλυκύτητα και την αμυλώδη υφή τους είναι ένα ιδιαίτερο συνοδευτικό για πολλά κρεατικά όπως τα μελωμένα κότσια. Υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε το μαγείρεμά τους...
Περισσότερα →
Πατατούλες ψητές με κρέμα καπνιστής πέστροφας
Πατατούλες ψητές με κρέμα καπνιστής πέστροφας
10΄ 45΄ – 55΄ 4 μερίδες –   Ένα ξεχωριστό συνοδευτικό για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Διαλέξτε τις μικρές και στρογγυλές πατατούλες για φούρνο και αποφύγετε τις μεγαλύτερες, για να έχετε τέλειο και ομοιόμορφο...
Περισσότερα →
Πατατοτυροκεφτέδες με ντομάτα
Πατατοτυροκεφτέδες με ντομάτα
1 ώρα 30΄ 4 – 6 μερίδες –   Αφράτες εσωτερικά και τραγανές εξωτερικά οι κροκέτες αυτές αρωματίζονται με βασιλικό, τον οποίο μπορούμε να αντικαταστήσουμε με άλλο μυρωδικό που μας αρέσει, όπως μάραθο ή δυόσμο....
Περισσότερα →
ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
Υπέροχο φαγητό που μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως (εφόσον έχει το ζαμπόν και το λαρδί) ή ως συνοδευτικό σε ένα ψητό κρέας. Αν δεν σας αρέσει το αμύγδαλο μπορείτε να το αντικαταστήσετε με φουντούκια. Θα γίνει εξίσου υπέροχο!
Περισσότερα →
ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ
Είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για χοιρινό ψημένο στο φούρνο ή για άλλα ψητά κρέατα και πουλερικά, ψημένα σκέτα, με απλό τρόπο. Από μόνο του πάντως αυτό το πιάτο σερβίρεται άνετα σαν κύριο, μαζί με μια σαλάτα εποχής.
Περισσότερα →
ΠΑΤΑΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΝΕΣ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΝΕΣ
Το μυστικό είναι πρώτα να βράσουμε τις πατάτες για να μαλακώσουν. Μετά, τις αρωματίζουμε με μπαχαρικά και μυρωδικά, τις νοστιμίζουμε με αλάτι και τις ψήνουμε ή τις τηγανίζουμε ώστε...
Περισσότερα →
ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ
Οι χοιρινές καπνιστές μπριζόλες έχουν διακριτικά καπνιστό άρωμα, καθόλου «ισοπεδωτικό» και είναι ιδιαίτερα νόστιμες και τρυφερές. Αν δεν βρούμε (ή αν δεν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε), τις αντικαθιστούμε με 300 γρ. σύγκλινο, κομμένο σε μικρούς κύβους.
Περισσότερα →
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ
Για μια νηστίσιμη εκδοχή αυτής της σούπας, προσθέτω στα υλικά και 2 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια.
Περισσότερα →
ΜΠΡΟΚΟΛΟΣΟΥΠΑ
ΜΠΡΟΚΟΛΟΣΟΥΠΑ
Σερβίρετε αυτή τη σούπα σε ένα επίσημο κάλεσμα, αλλά και σαν ένα ελαφρύ κύριο πιάτο, ακόμα και σαν σαλάτα σε πιάτα με κρέας ή ψάρια.
Περισσότερα →
ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΓΙΑΧΝΙ
ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΓΙΑΧΝΙ
Η τριμμένη πατάτα είναι μια εξαιρετική λύση για «δεμένες» πυκνές σάλτσες γιατί περιέχει άμυλο και μελώνει ωραία. Ετσι μπορεί να αντικαταστήσει το κορν φλάουρ ή την κρέμα γάλακτος, σε μαγειρευτά και σούπες.
Περισσότερα →
ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
Τα τουρλού φούρνου ή κατσαρόλας έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορούμε να βάλουμε όποια και όσα λαχανικά θέλουμε. Οσο προχωρά το καλοκαίρι μπορούμε να προσθέσουμε λίγα φασολάκια...
Περισσότερα →
ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΜΗΛΑ
ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΜΗΛΑ
Τα μήλα, μελώνουν τέλεια με το ψήσιμο και προσφέρουν τη γλύκα τους στο φαγητό, γεφυρώνοντας τέλεια τις τελευταίες καλοκαιρινές γεύσεις με τις πρώτες φθινοπωρινές.
Περισσότερα →
Μελιτζανορολά στο φούρνο με Μετσοβόνε και σάλτσα ντομάτας
Μελιτζανορολά στο φούρνο με Μετσοβόνε και σάλτσα ντομάτας
30΄ 15΄ 4 μερίδες –   Γρήγορο μπυρομεζεδάκι με την καπνιστή γεύση του Μετσοβόνε. Αν δεν σας αρέσει το Μετσοβόνε μπορείτε μπορείτε να το αντικαταστήσετε όποιο άλλο καπνιστό τυρί σας αρέσει. Υλικά Εκτέλεση Για τα...
Περισσότερα →
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ
Αν θέλουμε, σερβίρουμε τους λαχανοντολμάδες σκέτους, χωρίς τη σάλτσα της κατσαρόλας. Εκτός νηστείας, μπορούμε να τους αυγοκόψουμε ή να τους σερβίρουμε με μια σάλτσα που θα φτιάξουμε...
Περισσότερα →
Κουνουπίδι σαλάτα με γλυκόξινη σάλτσα
Κουνουπίδι σαλάτα με γλυκόξινη σάλτσα
15΄ 30΄ 4   Αντί για κουνουπίδι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μπρόκολο. Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και τα κοτσάνια, τα καθαρίζουμε από σκληρές ίνες και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες ώστε να μαγειρευτούν στον...
Περισσότερα →
Κουνουπίδι πανέ με σαφράν
Κουνουπίδι πανέ με σαφράν
30΄ 30΄ 4   Το μυστικό μου για τραγανή αλλά πολύ αφράτη κρούστα είναι η προσθήκη δύο απλών υλικών στο χυλό: μαρέγκας (για τεχνική που θυμίζει την ιαπωνική τεμπούρα) και κορν φλάουρ που κάνει...
Περισσότερα →
Κολοκυθοκεφτέδες μυρωδάτοι
Κολοκυθοκεφτέδες μυρωδάτοι
20΄ 20΄ 4 μερίδες 1 ώρα   Δεν μου αρέσει το πολύ αλεύρι στους κολοκυθοκεφτέδες γιατί τους κάνει πολύ «ψωμένιους». Προτιμώ να γεύομαι τα λεπτεπίλεπτα κολοκυθάκια και τα αρώματα των μυρωδικών. Υλικά Εκτέλεση 1 κιλό...
Περισσότερα →
ΕΛΑΦΡΥ ΣΟΥΦΛΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ
ΕΛΑΦΡΥ ΣΟΥΦΛΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ
Πολύ εύκολο, χωρίς τεχνικές πολύπλοκες και υπερβολές στα υλικά, αυτό το σουφλέ είναι ένα ιδανικό πρώτο πιάτο σε ένα γιορτινό κάλεσμα ή αποτελεί από μόνο του ένα νόστιμο κύριο πιάτο, συνοδευμένο με πράσινη σαλάτα.
Περισσότερα →
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΤΙΦΑΔΟ
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΤΙΦΑΔΟ
Φαγάκι νόστιμο και νηστίσιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένες αγκινάρες αν σας δυσκολεύουν στο καθάρισμα. Οι φρέσκες, όμως, έχουν άλλη γεύση!!!
Περισσότερα →
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΑΡΑΚΑ
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΑΡΑΚΑ
Κλασσικό λαδερό φαγητό με λαχανικά. Αν δεν βρούμε φρέσκες αγκινάρες και αρακά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα. Γίνονται το ίδιο νόστιμα.
Περισσότερα →
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ
Είναι σημαντικό να τρίψουμε τις φρέσκες αγκινάρες με λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Φροντίζουμε να τις καθαρίσουμε σχολαστικά και από τις βάσεις των φύλλων, που βρίσκονται γύρω από την καρδιά, γιατί είναι σκληρές και ινώδεις.
Περισσότερα →
ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ
ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ
Κάθε νοικοκυρά έχει τη δική της συνταγή για τα γεμιστά της.Άλλες προσθέτουν κιμά, άλλες αντί για ρύζι χρησιμοποιούν πλιγούρι.Η παρακάτω συνταγή είναι η αγαπημένη της οικογενείας μας...
Περισσότερα →
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Ένα αρωματικό κριθαρότο με πολλά μανιτάρια και μανεστράκι που ξέρει να «στέκεται» χωρίς να λασπώνει. Το λάδι τρούφας δίνει τον elegant τόνο που του χρειάζεται.
Περισσότερα →
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΑΛΤΣΑ
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΑΛΤΣΑ
Για να μειώσουμε σημαντικά τις θερμίδες της συνταγής (για λόγους σιλουέτας ή υγείας), αντικαθιστούμε το πλήρες γάλα με ελαφρύ, το κλασικό τυρί κρέμα με τυρί κρέμα light και τη γραβιέρα με ένα καλό κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά.
Περισσότερα →
ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
Μουσακά φτιάχνουμε όλο το χρόνο με τα εποχικά υλικά. Οι αγκινάρες συνδυάζονται πολύ καλά με τον κιμά και το αποτέλεσμα είναι ένας μουσακάς ιδιαίτερος και πεντανόστιμος.
Περισσότερα →
Μουσακάς Evi Evane
Μουσακάς Evi Evane
40΄ 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Από τα φαβορί στο EVI EVANE, ξακουστός και μοναδικός.  Άλλες φορές με σάλτσα γιαουρτιού και άλλες με σάλτσα φέτας! Υλικά Εκτέλεση 1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες κατά...
Περισσότερα →
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ «ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ»
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ «ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ»
Εύκολος, γρήγορος και  νόστιμος, ο λαχανοντολμάς αυτός δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους κλασικούς παραδοσιακούς αλλά χρονοβόρους ντολμάδες. Συνοδέψτε τον με τη σάλτσα γιαουρτιού που θα τον δροσίσει και θα του δώσει πιο ανάλαφρη νότα.
Περισσότερα →
ΛΑΧΑΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
ΛΑΧΑΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Αν δεν έχετε το χρόνο να φτιάξετε τους κλασικούς λαχανοντολμάδες, τυλίγοντας τα φύλλα ένα-ένα, αυτή η συνταγή είναι για σας! Εύκολη, σύντομη και με εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα τόσο στη γεύση όσο και στην εμφάνιση.
Περισσότερα →
ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό που λατρεύουμε όλοι. Με την προσθήκη του κιμά γίνεται ακόμα πιο χορταστικό και πιο νόστιμο. Αν σας αρέσει, μπορείτε να προσθέσετε 50 γρ. φέτα στη γέμιση, πριν γεμίσετε τα λαχανικά.
Περισσότερα →
ΑΡΝΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΑΡΝΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
Τα καλοκαιρινά κοκκινιστά κρέατα είναι το ιδανικό κυριακάτικο οικογενειακό πιάτο με όλη τη νοστιμιά που τους δίνει η φρέσκια ντομάτα και τα φρέσκα μυρωδικά. Το ιδανικό τους συνοδευτικό, τι άλλο από τα καλοκαιρινά λαδερά;
Περισσότερα →