ΠΙΤΕΣ-ΤΑΡΤΕΣ

Τρίγωνα με κιμά λουκάνικου, πεκορίνο και φυστίκι Αιγίνης
Τρίγωνα με κιμά λουκάνικου, πεκορίνο και φυστίκι Αιγίνης
25΄ 40΄ – 45΄ 25-30 πιτάκια –   Πεντανόστιμα τριγωνάκια με χωριάτικο λουκάνικο που γίνονται απίστευτα γρήγορα αφού τα Φυλλαράκια της Ευβοϊκής Ζύμης είναι έτοιμα. Υλικά Εκτέλεση 300 γρ. Φυλλαράκια Ζύμη Ψαχνών (περίπου 25-30...
Περισσότερα →
Μαύρη σκορδαλιά με ρώσικα μπλινί
Μαύρη σκορδαλιά με ρώσικα μπλινί
30΄ 20΄ (συνολικά) 4 μερίδες 30΄   Τα μπλινί είναι οι αυθεντικές, παραδοσιακές ρωσικές κρέπες. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, ωστόσο η βασική συνταγή έχει σαν βάση το κουρκούτι από μαγιά, που φουσκώνει και αφρίζει. Τα...
Περισσότερα →
Ταρτάκια με κοζάκικα λουκάνικα, κολοκυθάκια και δυόσμο
Ταρτάκια με κοζάκικα λουκάνικα, κολοκυθάκια και δυόσμο
20΄ 35΄-40΄ 8 ταρτάκια –   Ταρτάκια με φρέσκα κολοκυθάκια που παίρνουν ένταση από τα πεντανόστιμα κοζάκικα λουκάνικα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και κόκκινη πιπεριά που θα δώσει περισσότερο χρώμα και γεύση. Υλικά...
Περισσότερα →
Πίτα ρατατούιγ
Πίτα ρατατούιγ
15΄ 40΄ 6 – 8 μερίδες –   Αυτή την πίτα την φτιάχνω με τα περισσεύματα από το γαλλικό ρατατούιγ ή το ελληνικό τουρλού. Το μέγεθός της εξαρτάται από το περίσσευμα που έχω στη...
Περισσότερα →
Τυρόπιτα ανοιχτή με ζύμη πεϊνιρλί
Τυρόπιτα ανοιχτή με ζύμη πεϊνιρλί
 40΄ 30΄  1 ταψί διαμέτρου 26 εκ.   Μοιάζει με τάρτα αυτή η τυρόπιτα, αφού έχει μονάχα ένα φύλλο, στη βάση της, αφήνοντας τη γέμιση να ροδοκοκκινίσει ακάλυπτη, γυμνή, λαχταριστή. Αντικαταστήστε τα τυριά που...
Περισσότερα →
Μπακαλιαρόπιτα
Μπακαλιαρόπιτα
 30΄ 1 ώρα 6 – 8 μερίδες –   Για να ξαλμυρίσουμε φιλέτα μπακαλιάρου τα βάζουμε σε μια λεκάνη με άφθονο κρύο νερό, με το δέρμα προς τα κάτω και τα αφήνουμε για 24...
Περισσότερα →
Τυροκουλούρα με κεφαλοτύρι Κρήτης
Τυροκουλούρα με κεφαλοτύρι Κρήτης
 25΄ 45΄  1 κουλούρα 6 – 8 ατόμων –   Η τυροκουλούρα είναι ένα πλούσιο ψωμί που «στέκεται» μόνο του… σαν μεζεδάκι. Χρησιμοποίησα κεφαλοτύρι Κρήτης για την ισορροπία που έχει μεταξύ αλμυρού και πικάντικου...
Περισσότερα →
Τυροπιτάκια με ζύμη κουρού
Τυροπιτάκια με ζύμη κουρού
30΄  35΄ Για 30 κομμάτια 1 ώρα   Αξεπέραστα! Ετοιμάζονται εύκολα ακόμα και από αρχάριους, αρέσουν σε όλους, χορταίνουν και τρώγονται εύκολα με το χέρι διευκολύνοντας πολύ το σερβίρισμά τους στο σαλόνι, τη βεράντα...
Περισσότερα →
Χορτοπιτάκια εύκολα
Χορτοπιτάκια εύκολα
 10΄ 15΄-20΄ για 30 πιτάκια –   Πεντανόστιμα πιτάκια με «Τα Φυλλαράκια». Τα έτοιμα, κομμένα, χωριάτικα φύλλα της Ευβοϊκής Ζύμης μου έχουν λύσει τα χέρια. Για τη γέμιση κάντε μια βόλτα στη λαϊκή και...
Περισσότερα →
Χορτόπιτα τραγανή
Χορτόπιτα τραγανή
 45΄ 1 ώρα 6 – 8 μερίδες –   Η εκπληκτική αντίθεση της τρυφερής και ζουμερής γέμισης χορταρικών με την τραγανή επικάλυψη μπομπότας (δηλαδή του χονδρού καλαμποκένιου σιμιγδαλιού, γνωστού και ως πολέντα), είναι που...
Περισσότερα →
Χορτόπιτα (Ζαγοροχώρια)
Χορτόπιτα (Ζαγοροχώρια)
 1 ώρα 1 ώρα  για 1 μέτριο ταψί –   Πανέμορφα και ξακουστά τα Ζαγοροχώρια που είναι μικρά χωριουδάκια σκορπισμένα στα βουνά γύρω από την πόλη των Ιωαννίνων. Είναι διάσημα για τις πίτες τους...
Περισσότερα →
Τυρόπιτα «έκπληξη»
Τυρόπιτα «έκπληξη»
 15΄ 1 ώρα  Για 1 ταψί 30×40 εκ. –   Μια τυρόπιτα που θυμίζει σουφλέ. Αν δεν σας αρέσει το ρεγκάτο μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μια πικάντικη γραβιέρα ή ένα ωραίο καπνιστό μετσοβόνε. Υλικά...
Περισσότερα →
Τυρόπιτα με πολέντα χωρίς φύλλο
Τυρόπιτα με πολέντα χωρίς φύλλο
 20΄ 40΄ – 45΄ 6 μερίδες –   Οι τυρόπιτες χωρίς φύλλο είναι από τα πιο ευέλικτα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι πραγματικά ατέλειωτα, τόσο σε ό,τι αφορά τα...
Περισσότερα →
Τυρόπιτα αφράτη
Τυρόπιτα αφράτη
 10΄ 50΄ – 55΄ Για 1 μέτριο ταψί –   Το μυστικό της αφράτης αυτής τυρόπιτας είναι το αναψυκτικό σόδας που περιέχει. Να ξέρετε ότι το ανθρακικό αφρατεύει όλες τις ζύμες και τα μείγματα,...
Περισσότερα →
Τυρόπιτα ελαφριά με κατίκι
Τυρόπιτα ελαφριά με κατίκι
20΄ 1 ώρα 6 – 8 μερίδες –   Για την πίτα αυτή θα χρειαστούμε 12 φύλλα κρούστας. Κάθε πακέτο περιέχει 10 – 11 φύλλα, επομένως θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο από 1 πακέτο. Θα πάρουμε...
Περισσότερα →
Τάρτα με πράσα και πλιγούρι
Τάρτα με πράσα και πλιγούρι
40΄ 40΄ 6 – 8 μερίδες –   Το πλιγούρι είναι σπασμένο σιτάρι, πολύ πλούσιο σε ίνες. Θα το βρείτε στα καλά μπαχαράδικα της Ευριπίδου σε τρεις τύπους. Ψιλό, μέτριο και χοντρό και το καθένα...
Περισσότερα →
Τάρτα με φρέσκα φασολάκια, ντομάτες και κρέμα φέτας
Τάρτα με φρέσκα φασολάκια, ντομάτες και κρέμα φέτας
30΄ 45΄ 6 μερίδες –   Μεταμορφώνουμε τα κλασικά λαδερά φασολάκια σε μια τάρτα με ιδιαίτερη νοστιμιά, πλούσια γεύση και πρωτότυπη εμφάνιση. Υλικά Εκτέλεση 1 έτοιμο φύλλο ζύμη κουρού Για τη γέμιση 50 ml ελαιόλαδο...
Περισσότερα →
Τάρτα με ντοματίνια και γραβιέρα Κρήτης
Τάρτα με ντοματίνια και γραβιέρα Κρήτης
30΄ 45΄ 6 μερίδες –   Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε ντοματίνια μες στο χειμώνα! Τα ελληνικής καλλιέργειας ντοματίνια θερμοκηπίου είναι εξαιρετικά νόστιμα, σαν να βρίσκεστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Υλικά Εκτέλεση 1½ κιλό ντοματίνια, αρκετά...
Περισσότερα →
Τάρτα με κρεμμύδια και αντζούγιες
Τάρτα με κρεμμύδια και αντζούγιες
40΄ 35΄ 6 – 8 μερίδες –   Η τάρτα αυτή είναι βασισμένη στην «pissaladière», παραδοσιακή συνταγή της γαλλικής Νίκαιας. Αν δεν έχουμε μικρές ταρτιέρες μπορούμε να φτιάξουμε μία μεγαλύτερη τάρτα, με διάμετρο 26 –...
Περισσότερα →
Τάρτα με μαραθόριζα και πορτοκάλι
Τάρτα με μαραθόριζα και πορτοκάλι
 50΄ 35΄ 6 – 8 μερίδες –   Το όξινο του πορτοκαλιού ισορροπεί τη δυνατή γεύση της μαραθόριζας. Σερβίρετέ την σε μικρά κομμάτια σαν μεζεδάκι. Υλικά Εκτέλεση Για την τάρτα 1 δόση ζύμης μπριζέ (περίπου...
Περισσότερα →
Τάρτα με βλίτα και Cottage cheese
Τάρτα με βλίτα και Cottage cheese
 30΄ 45΄-50΄ Για 1 φόρμα διαμέτρου 26 εκ.  30΄   Αν τα παιδιά δυσκολεύονται να φάνε τα βλήτα, αυτή είναι η ιδανική συνταγή να τα δοκιμάσουν. Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν. Υλικά Εκτέλεση Για...
Περισσότερα →
Στριφτάρια σφολιάτας πικάντικα
Στριφτάρια σφολιάτας πικάντικα
 10΄ 15΄ – 20΄ 6 μερίδες 20΄   Πανεύκολα και γρήγορα, σας λύνουν τα χέρια κάθε στιγμή που θέλετε να σερβίρετε ένα γρήγορο μεζεδάκι για τη μπίρα ή το κρασάκι σας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την...
Περισσότερα →
Πατατόπιτα
Πατατόπιτα
 30΄  40΄  8-10 –   Εύκολη πίτα χωρίς φύλλο, με διάφορα τυριά. Αν σας αρέσει το μπλε τυρί μπορείτε να προσθέσετε 1/2 φλιτζάνι, αφαιρώντας από την ποσότητα της φέτας. Υλικά Εκτέλεση 750 γρ. πατάτες...
Περισσότερα →
Ντοματόπιτα ανοιχτή με ελιές
Ντοματόπιτα ανοιχτή με ελιές
30΄  45΄ 4 – 6 μερίδες –   Μάλλον με τάρτα μοιάζει η πίτα αυτή αλλά, όπως κι αν την ονομάσουμε, δεν παύει να κλείνει μέσα της την ντοματένια γεύση του καλοκαιριού. Μπορούμε να πειραματιστούμε...
Περισσότερα →
Κοτόπιτα με γραβιέρα και σέλερι
Κοτόπιτα με γραβιέρα και σέλερι
1 ώρα 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Αν θέλουμε ή έχουμε χρόνο, βράζουμε ένα ολόκληρο κοτόπουλο με τα ίδια μυρωδικά και το ξεψαχνίζουμε καλά, πετώντας τα κόκαλα και το δέρμα και χρησιμοποιούμε αυτό...
Περισσότερα →
Κοτομπουγάτσα με τυρί
Κοτομπουγάτσα με τυρί
30΄ 45΄ 4 – 6 μερίδες –   Ιδανικά, για την κοτομπουγάτσα χρησιμοποιώ τα περισσεύματα από βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ξεψαχνισμένο και κομματιασμένο με το χέρι. Ακόμη μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσεύματα από λεμονάτο κοτόπουλο  (στραγγισμένο...
Περισσότερα →
Quiche Lorraine (Κις Λορέν), ατομικές
Quiche Lorraine (Κις Λορέν), ατομικές
20΄ 40΄ – 45΄ 6 τάρτες –   Η πολυαγαπημένη μου «γαλλίδα», γίνεται ταρτάκια για μπουφέ ή πάρτι.  Υλικά Εκτέλεση Για τη βάση 1 δόση ζύμης μπριζέ ή εύκολης σφολιάτας ή 1 έτοιμο φύλλο σφολιάτας λίγο...
Περισσότερα →
Quiche Lorraine (Κις Λορέν)
Quiche Lorraine (Κις Λορέν)
20΄ 40΄ – 45΄ 6 – 8 μερίδες 45΄   Κλασσική και ανεπανάληπτη γεύση. Ο ορισμός της τάρτας, χωρίς τσιγγουνιές στα λιπαρά και στη γεύση. Αν κάνετε πάρτι ή οργανώσετε μπουφέ, μοιράζετε τη ζύμη και...
Περισσότερα →
Κασερόπιτα με σιμιγδαλόκρεμα
Κασερόπιτα με σιμιγδαλόκρεμα
40΄ 40΄ ταψί 30×40 εκ. –   Πλούσια, πυκνή κρέμα με τη νοστιμιά του καλού κασεριού. Μπορούμε να τη σερβίρουμε και στο πρωινό με τον καφέ μας. Υλικά Εκτέλεση Για την πίτα 2 έτοιμα φύλλα...
Περισσότερα →
Κανταϊφάκια αλμυρά με 3 τυριά
Κανταϊφάκια αλμυρά με 3 τυριά
40΄ 40΄ – 45΄ 30-35 κομμάτια   Τέλεια για μπουφέ, ιδανικά για να απολαύσουμε τη μπιρίτσα μας και, επιτέλους, κάτι διαφορετικό από τα κλασικά τυροπιτάκια. Πειραματιστείτε ελεύθερα με τα τυριά, αντικαθιστώντας όποιο σας αρέσει...
Περισσότερα →
Πίτα της Τυρινής
Πίτα της Τυρινής
10΄ 45΄ ταψί 36 εκ.   Παραδοσιακή πίτα για την την εβδομάδα της Τυρινής. Είναι η εβδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα όπου απαγορεύεται η κατανάλωση κρέατος αλλά επιτρέπονται όλα τα γαλακτοκομικά. Υλικά Εκτέλεση 3...
Περισσότερα →
Cheesecake αλμυρό με 3 τυριά
Cheesecake αλμυρό με 3 τυριά
30΄ 1 ώρα 6 μερίδες –   Σερβίρετε αυτό το δροσερό και κομψό cheesecake σαν πρώτο πιάτο σε ένα καλοκαιρινό γεύμα ή σαν ορεκτικό, σε μπουφέ. Αν δεν σας αρέσει το ροκφόρ, το αντικαθιστάτε με...
Περισσότερα →
Σφολιατάκια με λουκάνικο
Σφολιατάκια με λουκάνικο
15΄ 15΄ 18-20 πιτάκια –   Γρήγορα και νόστιμα σφολιατάκια που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια και θα φύγουν σε χρόνο ρεκόρ από την πιατέλα. Υλικά Εκτέλεση 1 φύλλο σφολιάτας 18-20 λουκανικάκια κοκτέιλ ή άλλα λουκάνικα...
Περισσότερα →
Παστουρμαδόπιτα
Παστουρμαδόπιτα
20΄ 45΄ Για 1 ταψί με διάμετρο 22 εκ. –   Παστουρμαδόπιτα, Πίτα Καισάρειας, Παστουρμανλί… Όπως και να την πείτε είναι η ίδια πίτα. Σ’ αυτή τη συνταγή, θα την δοκιμάσετε σε μια πιο πικάντικη...
Περισσότερα →
Λουκανικοπιτάκια διαφορετικά
Λουκανικοπιτάκια διαφορετικά
20΄ 30΄ 15-20 πιτάκια 30΄   Ξεχάστε τα… συνηθισμένα, βαρετά, σκέτα λουκανικοπιτάκια και δημιουργήστε με φαντασία τα πιο λαχταριστά, τραγανά και πρωτότυπα πιτάκια με χωριάτικο λουκάνικο και πλούσια γέμιση που θα ικανοποιήσει και τους...
Περισσότερα →
Τάρτα μπρόκολο με 3 τυριά
Τάρτα μπρόκολο με 3 τυριά
2 ώρες 45΄ – 50΄ ταρτιέρα 36×11 εκ.   Η τάρτα αυτή, είναι μια πολύ καλή πρόταση για όσους δεν τρελαίνονται για το μπρόκολο. Σε συνδυασμό με τα διάφορα τυριά γίνεται μοναδική. Υλικά Εκτέλεση...
Περισσότερα →
Τάρτα με κολοκύθα και ανθότυρο
Τάρτα με κολοκύθα και ανθότυρο
1 ώρα 40΄ 6 μερίδες –   Κολοκύθα πωλείται ολόκληρη, σε κομμάτια και ψίχα, στα μεγάλα σούπερ μάρκετ και, φυσικά, σε λαϊκές αγορές και μανάβικα. Το ιδιαίτερα αρωματικό βορειοαφρικάνικο μείγμα μπαχαρικών ρας-ελ-χανούτ πωλείται έτοιμο σε...
Περισσότερα →
Μελιτζανόπιτα στριφτή
Μελιτζανόπιτα στριφτή
40΄ 45΄ ταψί 28-30 εκ.  –   Με τις τελευταίες μελιτζάνες του φθινοπώρου ετοιμάζουμε μια νόστιμη, πικάντικη πίτα. Αν θέλουμε, κόβουμε τα φύλλα σε μακριές λωρίδες και, αντί για πίτα, τυλίγουμε μικρά ρολά ή τρίγωνα...
Περισσότερα →
Μανιταρόπιτα με τυριά, χωρίς φύλλο
Μανιταρόπιτα με τυριά, χωρίς φύλλο
30΄ 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Αν σας αρέσουν τα διάφορα μανιτάρια (πορτομπέλο, πλευρώτους κ.λπ.) μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να στεγνώσουν καλά στο σοτάρισμα. Υλικά Εκτέλεση...
Περισσότερα →
Κολοκυθοτυρόπιτα
Κολοκυθοτυρόπιτα
15΄ 35΄ 6 – 8 μερίδες 20΄   Φρέσκα τρυφερά κολοκυθάκια, άρωμα δυόσμου και τυριά αγαπημένα σε μια πίτα που θα σας κατακτήσει με τη πρώτη μπουκιά. Υλικά Εκτέλεση ½ κιλό φύλλο κρούστας Υλικά...
Περισσότερα →
Κολοκυθοταρτάκια «στο πι και φι»
Κολοκυθοταρτάκια «στο πι και φι»
15΄ 20΄ 6 ταρτάκια –   Εύκολα και πεντανόστιμα ταρτάκια, τέλεια για παιδικό πάρτι ή κρύο μπουφέ. Υλικά Εκτέλεση 4 φύλλα κρούστας ½ φλιτζ. τσαγιού (100 ml) ελαιόλαδο Για τη γέμιση 1 φλιτζ. τσαγιού τριμμένα...
Περισσότερα →
Φωλιές με γαρίδες και λαχανικά
Φωλιές με γαρίδες και λαχανικά
20΄ 20΄ 4 μερίδες –   Προτιμήστε τις φρέσκες γαρίδες, από τις κατεψυγμένες. Δίνουν περισσότερη νοστιμιά στα λαχανικά που τις συνοδεύουν. Υλικά Εκτέλεση 2 φύλλα κρούστας 1 κουτ. γλυκού μαύρο σουσάμι (προαιρετικά -θα το...
Περισσότερα →
Γαριδοφλογέρες με ανθότυρο
Γαριδοφλογέρες με ανθότυρο
20´ 15´ 4 μερίδες –   Μεζεδάκι τέλειο για ούζο…  Γίνεται απίστευτα γρήγορα και είναι πεντανόστιμο. Υλικά Εκτέλεση 4 φύλλα παραδοσιακό για πίτες κομμένα σε τετράγωνα κομμάτια 10 x 10 εκατοστά Για τη γέμιση 500...
Περισσότερα →
Τάρτα μπολονέζ με γιαουρτόκρεμα και πικάντικη σάλτσα κόκκινων φρούτων
Τάρτα μπολονέζ με γιαουρτόκρεμα και πικάντικη σάλτσα κόκκινων φρούτων
1 ώρα 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Πλούσια και χορταστική, δεν είναι άλλο από κλασική σάλτσα μπολονέζ για ζυμαρικά, εμπλουτισμένη με τυριά που λιώνουν στο μείγμα και το μελώνουν τέλεια. Κι όλο αυτό...
Περισσότερα →
Τάρτα μπολονέζ
Τάρτα μπολονέζ
40΄ 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Ο κιμάς μπολονέζ εδώ συνδυάζεται με ζύμη αντί για τα κλασικά μακαρόνια. Το αποτέλεσμα είναι μια τάρτα ιδιαίτερα πλούσια που σερβίρεται σαν κύριο πιάτο. Υλικά Εκτέλεση Για...
Περισσότερα →
Κρεατοπιτάκια με ρύζι
Κρεατοπιτάκια με ρύζι
40΄ 40΄ – 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Νόστιμα και χορταστικά πιτάκια που γίνονται το τέλειο σνακ. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον κιμά, με κρέας από σπάλα κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια. Το κίμινο,...
Περισσότερα →
Κιμαδορολά σε φύλλο
Κιμαδορολά σε φύλλο
40΄ 45΄- 50΄ 6 – 8 μερίδες –   Κιμάς, τυριά και δυόσμος είναι αχτύπητος συνδυασμός… Εκτός από νόστιμο φαγητό τα ρολά αυτά είναι και ένα θαυμάσιο κέρασμα σε μπουφέ. Είναι εμφανίσιμα, κόβονται και σερβίρονται...
Περισσότερα →
Κανταϊφόπιτα με πράσα και κιμά
Κανταϊφόπιτα με πράσα και κιμά
 40΄ 45΄ 6 – 8 μερίδες ταψί 30×35 εκ. 1 ώρα   Μια αληθινά πρωτότυπη και γευστικότατη πίτα με τη ιδιαιτερότητα ότι αντί για κλασικό φύλλο χρησιμοποιώ κανταΐφι που δίνει ποικιλία στην υφή. Υλικά Εκτέλεση Για...
Περισσότερα →
Βλιτόπιτα με κιμά
Βλιτόπιτα με κιμά
30΄ 1 ώρα 6 – 8 μερίδες –   Τα ταπεινά βλίτα γίνονται βάση για μια χορταστική πίτα με κιμά και τυριά. Αν δεν σας αρέσει η φέτα μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ανθότυρο ή...
Περισσότερα →
Κοτόπιτα σε ρολό
Κοτόπιτα σε ρολό
40΄ 45΄ 5 ρολά –   Η κοτόπιτα αυτή μπορεί να συνδυαστεί με μια ωραία κοτόσουπα. Φτιάχνω την κοτόσουπα την οποία σερβίρω ως πρώτο πιάτο μόνο με τα λαχανικά και χρησιμοποιώ το κοτόπουλο για την...
Περισσότερα →
Χανιώτικη τούρτα (Κρήτη)
Χανιώτικη τούρτα (Κρήτη)
40΄ 1 ώρα Ταψί 34-36 εκ.   Παραδοσιακή πίτα της Κρήτης. Εκτός από το κρέας που προτείνω στη συνταγή, μπορείτε να αξιοποιήσετε και τα περισσεύματα αρνιού από άλλο φαγητό και κυρίως από το αρνί...
Περισσότερα →
Μαγειρίτσα στο ταψί
Μαγειρίτσα στο ταψί
45΄ 1 ώρα περίπου Ταψί 32 εκ.   Μια διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής μαγειρίτσας, που μπορεί να σερβιριστεί την ημέρα του Πάσχα μαζί με το ψητό αρνάκι. Υλικά Εκτέλεση 500 γρ. συκωταριά αρνίσια (σπλήνα,...
Περισσότερα →