ΣΟΥΦΛΕ-ΟΓΚΡΑΤΕΝ

Λουκάνικα κοζάκικα με πάπρικα γκρατέν, με λαχανικά και πουρέ πατάτας
Λουκάνικα κοζάκικα με πάπρικα γκρατέν, με λαχανικά και πουρέ πατάτας
35΄ 20΄-25΄ 6 μερίδες –   Αγαπημένα λουκάνικα από παραδοσιακή συνταγή, γίνονται το απόλυτο υλικό για ένα γκρατέν με πολλές γεύσεις. Υλικά Εκτέλεση 800 γρ. λουκάνικα κοζάκικα με πάπρικα Μουτεβελής, ψιλοκομμένα 3 κουτ. σούπας...
Περισσότερα →
Σουφλέ με κολοκυθάκια και καρότα
Σουφλέ με κολοκυθάκια και καρότα
40΄ 45΄ 4 – 6 μερίδες –   Δίχρωμο, εντυπωσιακό και ανάλαφρο σουφλέ που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι πρέπει να σερβιριστεί αμέσως μετά το ψήσιμο για να μη χάσει...
Περισσότερα →
Πατάτες ογκρατέν
Πατάτες ογκρατέν
45΄ 1 ώρα 4 μερίδες –   Είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για χοιρινό ψημένο στο φούρνο ή για άλλα ψητά κρέατα και πουλερικά, ψημένα σκέτα, με απλό τρόπο. Από μόνο του πάντως αυτό το πιάτο...
Περισσότερα →
Κουνουπίδι σε φορμάκια
Κουνουπίδι σε φορμάκια
45΄ 15΄ – 20΄ 4   Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα είδος σουφλέ που δεν φουσκώνει μεν πολύ, γίνεται όμως ιδιαίτερα αφράτο και ανάλαφρο. Αν δεν έχετε ατομικά φορμάκια, φτιάχνετε τη συνταγή σε ένα...
Περισσότερα →
Ελαφρύ σουφλέ κουνουπιδιού
Ελαφρύ σουφλέ κουνουπιδιού
40΄ 30΄ 4 – 6 μερίδες –   Πολύ εύκολο, χωρίς τεχνικές πολύπλοκες και υπερβολές στα υλικά, αυτό το σουφλέ είναι ένα ιδανικό πρώτο πιάτο σε ένα γιορτινό κάλεσμα ή αποτελεί από μόνο του ένα...
Περισσότερα →