ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

Αμπελοβλάσταρα τουρσί
Αμπελοβλάσταρα τουρσί
20΄ 10΄ Για 2 μεγάλα βάζα 20-25 ημέρες   Την Άνοιξη είναι η εποχή που τα κλήματα γεμίζουν μικρούς τρυφερούς βλαστούς και φρέσκα φύλλα. Μαζέψτε τα και φτιάξτε ένα τουρσί που θα συνοδέψει τις...
Περισσότερα →
Πίτα ρατατούιγ
Πίτα ρατατούιγ
15΄ 40΄ 6 – 8 μερίδες –   Αυτή την πίτα την φτιάχνω με τα περισσεύματα από το γαλλικό ρατατούιγ ή το ελληνικό τουρλού. Το μέγεθός της εξαρτάται από το περίσσευμα που έχω στη...
Περισσότερα →
Κριτσίνια με παρμεζάνα και μπούκοβο
Κριτσίνια με παρμεζάνα και μπούκοβο
10΄ 10΄ 15-18 κριτσίνια 1 ώρα   Αυτά τα κριτσίνια τα κάνω κάθε φορά που θα μου περισσέψει φύλλο σφολιάτας. Θέλω να τα σερβίρω μαζί με κάποιο μεζεδάκι, αλλά συνήθως δεν τα προλαβαίνω… Εξαφανίζονται… Υλικά...
Περισσότερα →
Κοτομπουγάτσα με τυρί
Κοτομπουγάτσα με τυρί
30΄ 45΄ 4 – 6 μερίδες –   Ιδανικά, για την κοτομπουγάτσα χρησιμοποιώ τα περισσεύματα από βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ξεψαχνισμένο και κομματιασμένο με το χέρι. Ακόμη μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσεύματα από λεμονάτο κοτόπουλο  (στραγγισμένο...
Περισσότερα →
Παέγια με κοτόπουλο και λουκάνικο με πάπρικα
Παέγια με κοτόπουλο και λουκάνικο με πάπρικα
20΄ 25΄ 4 μερίδες –   Παραδοσιακό φαγητό της Ισπανία που εκμεταλλεύεται με εντυπωσιακό τρόπο τα διάφορα περισσεύματα π.χ. κοτόπουλο, θαλασσινά κ.λπ. Εδώ το φτιάχνουμε σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή με πικάντικο λουκάνικο με πάπρικα...
Περισσότερα →