destination taste!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΟ ΜΕ ΖΥΜΗ BRIOCHE
ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΟ ΜΕ ΖΥΜΗ BRIOCHE
Θα το αγαπήσουν όλα τα παιδιά, αυτό το βουτυρένιο τυροκούλουρο. Εκτός από τυρί, μπορείτε να προσθέσετε, ζαμπόν, γαλοπούλα ή χρωματιστές πιπεριές αν τους αρέσουν.
Περισσότερα →
ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
Mπορεί να σας φανεί απλό φαγητό, αλλά σας εγγυόμαι ότι είναι τόσο χορταστικό που αν το σερβίρετε με μια μεγάλη σαλάτα είναι πλήρες γεύμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμες κρέπες που θα βρείτε τα σούπερ μάρκετ ή ακόμα και τορτίγιες.
Περισσότερα →
ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ
ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ
Αν θέλετε ένα νόστιμο και γρήγορο σνακ-μίνι γεύμα, δοκιμάστε αυτό το χορταστικό πεϊνιρλί. Η αφράτη ζύμη της Ζύμης Ψαχνών θα σας βγάλει από τον κόπο να ζυμώνετε αλλά θα είστε και σίγουροι ότι το πεϊνιρλί θα είναι απόλυτα επιτυχημένο.
Περισσότερα →
CHEDDAR SAUCE
CHEDDAR SAUCE
Εθιστική σαλτσούλα που βρίσκουμε συνήθως στα μπαρ των κινηματογράφων. Μπορούμε να την απολαύσουμε και στο σπίτι παρακολουθώντας την αγαπημένη μας ταινία ή να γίνει αφορμή για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.
Περισσότερα →
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ
Αξεπέραστα! Ετοιμάζονται εύκολα ακόμα και από αρχάριους, αρέσουν σε όλους, χορταίνουν και τρώγονται εύκολα με το χέρι διευκολύνοντας πολύ το σερβίρισμά τους στο σαλόνι...
Περισσότερα →
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ
Μπορείτε να το κόψετε σε χοντρές φέτες και να τις «ντύσετε» με χαρτί κουζίνας και λαδόκολλα. Έτσι θα διατηρηθούν μαλακές και θα μπορείτε να τις δίνετε τα παιδιά σαν κολατσιό στο σχολείο τους.
Περισσότερα →
Τυρόμυλοι
Τυρόμυλοι
1 ώρα 20΄ 8 τυρόμυλοι –   Μια «παιχνιδιάρικη» γλυκιά συνταγή που θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Είναι ιδανικό σνακ για το σχολείο τους ή για απογευματινό κολατσιό και μπορούν να βοηθήσουν στην παρασκευή τους....
Περισσότερα →
ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ
ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ
Πανεύκολα και γρήγορα, σας λύνουν τα χέρια κάθε στιγμή που θέλετε να σερβίρετε ένα γρήγορο μεζεδάκι για τη μπίρα ή το κρασάκι σας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την πάστα λιαστής ντομάτας με πάστα πιπεριάς Φλωρίνης, ενώ το κλασικό πέστο βασιλικού μπορεί να δώσει τη θέση του σε άλλο πέστο...
Περισσότερα →
ΣΑΡΑΓΛΑΚΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
ΣΑΡΑΓΛΑΚΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
Χωριάτικα λουκάνικα έχω δοκιμάσει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Αυτά που μου άρεσαν ιδιαίτερα είναι τα μανιάτικα και τα βολιώτικα. Αν δεν σας αρέσει με άρωμα πορτοκάλι, θα βρείτε με διάφορες γεύσεις για να τα αντικαταστήσετε. Με πράσο, πικάντικα, καπνιστά, μοσχαρίσια…
Περισσότερα →
ΤΥΡΟΨΩΜΟ… ΣΑΝ ΠΙΤΣΑ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ… ΣΑΝ ΠΙΤΣΑ
Το κλασικό τυρόψωμο γίνεται μια πρώτης τάξης αφράτη βάση για πίτσα. Πρώτα θα ετοιμάσουμε κανονικά τα τυρόψωμα-βάσεις και θα τα τηγανίσουμε, και στη συνέχεια θα απλώσουμε επάνω τα υλικά της αρεσκείας μας. Εδώ δίνουμε τα υλικά...
Περισσότερα →
ΠΙΤΣΑ ΑΦΡΑΤΗ ΜΕ 3 ΤΥΡΙΑ
ΠΙΤΣΑ ΑΦΡΑΤΗ ΜΕ 3 ΤΥΡΙΑ
Φτιάχνουμε εύκολα μια υπέροχη σπιτική σάλτσα ντομάτας ως εξής: Πολτοποιούμε στο μπλέντερ 2 κονσέρβες ολόκληρα ντοματάκια με το χυμό τους -στην εποχή τους τρίβουμε στον τρίφτη...
Περισσότερα →
ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟΥ
ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟΥ
Τα πιτάκια αυτά γίνονται και τηγανητά: Ζεσταίνω 3 δάχτυλα ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζω τα πιτάκια σε μέτρια φωτιά, σε δόσεις, για 2 – 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Στην περίπτωση αυτή δεν τα πασπαλίζω με σουσάμι γιατί καίγεται και πικρίζει.
Περισσότερα →
ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΜΕ 3 ΤΥΡΙΑ
ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΜΕ 3 ΤΥΡΙΑ
Αφράτα πεϊνιρλί με δυνατή γεύση από μίγμα τριών τυριών. Αν σας αρέσουν οι καπνιστές γεύσεις, μπορείτε να αντικαταστήσετε το κασέρι με ένα ωραίο Μετσοβόνε.
Περισσότερα →
ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ
ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ
Τα «αλμυρά μπαστουνάκια» όπως λέγονται, είναι το καλύτερο συνοδευτικό για ποτό και κρασί. Το μυστικό τους: Τα διπλοψήνω για να παραμείνουν τραγανά και τα φυλάω σε γυάλινο ή μεταλλικό δοχείο...
Περισσότερα →
QUICHE LORRAINE (ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ)
QUICHE LORRAINE (ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ)
Κλασσική και ανεπανάληπτη γεύση. Ο ορισμός της τάρτας, χωρίς τσιγγουνιές στα λιπαρά και στη γεύση. Αν κάνετε πάρτι ή οργανώσετε μπουφέ, μοιράζετε τη ζύμη και τη γέμιση σε μικρά φορμάκια για ατομικά ταρτάκια.
Περισσότερα →
CROQUE MONSIEUR
CROQUE MONSIEUR
Στη Γαλλία το τοστ ονομάζεται croque και είναι από τα πιο κλασικά και γρήγορα σπιτικά και όχι μόνο γεύματα για μικρούς και μεγάλους. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τυρί έμενταλ ή γραβιέρα...
Περισσότερα →
ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
Για τις τέλειες τυροκροκέτες, με απολαυστική τραγανή και χρυσαφένια κρούστα και κρεμώδες, μελάτο εσωτερικό, διαλέγω πάντα μαλακά κίτρινα τυριά όπως το μετσοβόνε, μια γλυκιά γραβιέρα, κασέρι, ένταμ, ένα καλό κατακίτρινο τσένταρ ή γκούντα...
Περισσότερα →
ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
Παρόλο που συνηθίζεται στις πίτσες να βάζουμε κίτρινα, μαλακά τυριά, εγώ θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε αυτή την εξαιρετική πίτσα με μανιτάρια, βάζοντας φέτα και γραβιέρα.
Περισσότερα →
ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΩΝ
ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΩΝ
Τα κρουασάν είναι τέλεια για πρωινό. Δεν είναι απαραίτητο, όμως, να γίνεται γλυκά. Η γέμιση που σας δίνω είναι μια πλούσια κρέμα τυριών που θα σας αρέσει σίγουρα.
Περισσότερα →
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
Ξεχάστε τα… συνηθισμένα, βαρετά, σκέτα λουκανικοπιτάκια και δημιουργήστε με φαντασία τα πιο λαχταριστά, τραγανά και πρωτότυπα πιτάκια με χωριάτικο λουκάνικο και πλούσια γέμιση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Περισσότερα →
ΠΑΤΑΤΟΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
ΠΑΤΑΤΟΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
Αφράτες εσωτερικά και τραγανές εξωτερικά οι κροκέτες αυτές αρωματίζονται με βασιλικό, τον οποίο μπορούμε να αντικαταστήσουμε με άλλο μυρωδικό που μας αρέσει, όπως μάραθο ή δυόσμο.
Περισσότερα →
ΠΑΤΑΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΝΕΣ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΝΕΣ
Το μυστικό είναι πρώτα να βράσουμε τις πατάτες για να μαλακώσουν. Μετά, τις αρωματίζουμε με μπαχαρικά και μυρωδικά, τις νοστιμίζουμε με αλάτι και τις ψήνουμε ή τις τηγανίζουμε ώστε...
Περισσότερα →
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα είδος σουφλέ που δεν φουσκώνει μεν πολύ, γίνεται όμως ιδιαίτερα αφράτο και ανάλαφρο. Αν δεν έχετε ατομικά φορμάκια, φτιάχνετε τη συνταγή σε ένα μεγάλο, κλασικό σκεύος για σουφλέ.
Περισσότερα →
ΛΑΖΑΝΟΦΥΛΛΑ ΤΣΙΠΣ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΛΑΖΑΝΟΦΥΛΛΑ ΤΣΙΠΣ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ
Ξέρετε πόσο νόστιμα τσιπς μπορείτε να φτιάξετε με λαζάνια; Γίνονται ιδιαίτερα τραγανά, είναι πολύ νόστιμα (δοκιμάστε μάλιστα να φτιάξετε τσιπς και με τα πράσινα λαζάνια σπανακιού) και είναι ένας εξαίρετος μεζές για μπίρα.
Περισσότερα →
ΨΑΡΟΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ
ΨΑΡΟΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ
Το πέστο ρόκας μπορούμε να το ετοιμάσουμε μέχρι και 5 ημέρες νωρίτερα και να το διατηρήσουμε στο ψυγείο, μέσα σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά, με λίγο ελαιόλαδο από πάνω για να μην χαλάσει. Στην περίπτωση αυτή...
Περισσότερα →
ΡΟΛΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΠΑΝΕ, ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΡΟΛΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΠΑΝΕ, ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
Εκλεκτό πιάτο που αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αφήσουμε τα παναρισμένα ρολά στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου, για να κολλήσει καλά το πανάρισμα στη γαλοπούλα και να μην φύγει κατά το ψήσιμο.
Περισσότερα →
ΤΑΡΤΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ
ΤΑΡΤΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ
Ο κιμάς μπολονέζ εδώ συνδυάζεται με ζύμη αντί για τα κλασικά μακαρόνια. Το αποτέλεσμα είναι μια τάρτα ιδιαίτερα πλούσια που σερβίρεται σαν κύριο πιάτο.
Περισσότερα →
ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Ιδιαίτερα νόστιμη και χορταστική πίτσα που μπορούμε να ετοιμάσουμε και με αρνίσιο κιμά, αν μας αρέσει η πιο έντονη γεύση του, για να δώσουμε ελαφρώς… ανατολίτικη νότα στην πίτσα.
Περισσότερα →
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Εδώ τα μπιφτέκια ψήνονται μαζί με το συνοδευτικό τους (λαχανικά εποχής) και παίρνουν τη νοστιμιά από τα υγρά τους, ενώ παράλληλα προστατεύονται από το στέγνωμα. Το καλοκαίρι ετοιμάζουμε το φαγητό βάζοντας εποχικά λαχανικά...
Περισσότερα →
BURGER ΣΠΙΤΙΚΑ
BURGER ΣΠΙΤΙΚΑ
Τα μπέργκερ είναι αγαπημένο φαγητό σε μικρούς και μεγάλους. Περιέχει όλα τα υλικά για ένα πλήρες γεύμα, αφού έχει και το ψωμί, και το κρέας και τα σαλατικά.
Περισσότερα →
ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΡΥΖΙ
ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΡΥΖΙ
Νόστιμα και χορταστικά πιτάκια που γίνονται το τέλειο σνακ. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον κιμά, με κρέας από σπάλα κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια. Το κίμινο, η πιπεριά και το γιαούρτι θα δώσουν...
Περισσότερα →
ΚΙΜΑΔΟΡΟΛΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ
ΚΙΜΑΔΟΡΟΛΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ
Κιμάς, τυριά και δυόσμος είναι αχτύπητος συνδυασμός... Εκτός από νόστιμο φαγητό τα ρολά αυτά είναι και ένα θαυμάσιο κέρασμα σε μπουφέ. Είναι εμφανίσιμα, κόβονται και σερβίρονται εύκολα...
Περισσότερα →
ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
Λαχταριστά, ζουμερά κεφτεδάκια που στη Σουηδία πλασσάρονται σαν street food. Μπορείτε να τα σερβίρετε με βραστά λαχανικά (κολοκυθάκια, καρότα, μπρόκολο) με μικρές, βραστές πατατούλες και για τους πιο τολμηρούς, με συνοδεία μιας κόκκινης μαρμελάδας.
Περισσότερα →
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ
Ο τραχανάς αντικαθιστά μέρος του ψωμιού στο μείγμα με τον κόκκο τους να γίνεται αισθητός στο στόμα, δίνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο αποτέλεσμα. Το μείγμα του κιμά γίνεται πιο στεγνό μεν, αλλά τηγανίζεται ομοιόμορφα.
Περισσότερα →
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
Αν δεν σας αρέσει η γραβιέρα χρησιμοποιήστε όποιο άλλο τυρί θέλετε. Αποφύγετε τα πολύ σκληρά όπως παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι και προτιμήστε αυτά που λιώνουν ωραία, όπως κασέρι, γκούντα, ένταμ, γραβιέρα γλυκιά, ακόμη και μια μαλακή φέτα ή ένα ροκφόρ!
Περισσότερα →
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ
Πολλές είναι οι συνταγές για αφράτα κεφτεδάκια και η καθεμία έχει το μυστικό της: καλής ποιότητας πρώτες ύλες, καλό ζύμωμα του κιμά, υλικά-έκπληξη που μαλακώνουν και κάνουν το μείγμα ζουμερό. Ο συνδυασμός τους τελικά είναι το μυστικό για νόστιμα και ζουμερά, αφράτα κεφτεδάκια.
Περισσότερα →
ΚΕΜΠΑΠ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
ΚΕΜΠΑΠ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Για αυθεντική ανατολίτκη γεύση βάζουμε στο μείγμα και αρνίσιο κιμά, αλλιώς βάζουμε μόνο μοσχαρίσιο. Σε κάθε περίπτωση, ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει το κρέας δύο φορές από τη μηχανή του κιμά, καθώς τα κεμπάπ –σε αντίθεση με τα μπιφτέκια- έχουν πιο συμπαγή και σφικτή υφή.
Περισσότερα →
ΚΕΜΠΑΠ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ
ΚΕΜΠΑΠ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ
Τα πεντανόστιμα αυτά κεμπάπ συνοδεύονται με αραβικές πίτες, ντομάτες και μια εύκολη σάλτσα γιαουρτιού: Ζεσταίνω ελαφρώς στο γκριλ 6 μεσαίες αραβικές πίτες, λαδωμένες και βάζω στο κέντρο τους τα ψημένα κεμπάπ.
Περισσότερα →
ΚΕΜΠΑΠ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ
ΚΕΜΠΑΠ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ
Ζουμερά κεμπάπ με μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με το άρωμα του κύμινου να επικρατεί. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα αρωματίσουμε με φρέσκα αρωματικά ψιλοκομμένα όπως δυόσμο ή μαϊντανό  τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θυμάρι ή ρίγανη ή μαντζουράνα ξερά.
Περισσότερα →
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
Πολύ τραγανοί εξωτερικά και με χρυσαφένιο χρώμα, κρύβουν στο εσωτερικό τους μια ευωδιαστή και αφράτη σάρκα που θα ξετρελάνει κυρίως τα μικρά παιδιά. Τους σερβίρετε με ένα σπιτικό ντιπ γιαουρτιού, εμπλουτισμένο με λίγη μουστάρδα ή με ψιλοκομμένα μυρωδικά.
Περισσότερα →
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ
Είναι τόσο εύκολο να φτιάξουμε γύρο στο σπίτι και, μόλις αποκτήσουμε την εξοικείωση και πειραματιστούμε μερικές φορές με τα υλικά της μαρινάδας, θα γίνει από τα πιο αγαπημένα γρήγορα πιάτα της οικογένειας.
Περισσότερα →
ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΣΕ ΡΟΛΟ
ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΣΕ ΡΟΛΟ
Η κοτόπιτα αυτή μπορεί να συνδυαστεί με μια ωραία κοτόσουπα. Φτιάχνω την κοτόσουπα την οποία σερβίρω ως πρώτο πιάτο μόνο με τα λαχανικά και χρησιμοποιώ το κοτόπουλο για την κοτόπιτα.
Περισσότερα →
ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΕΣ
ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΕΣ
Χορταστικές, υπέροχα τραγανές εξωτερικά και αφράτες στο εσωτερικό είναι μια πρώτης τάξεως πρόταση για γεύμα ή ακόμα και για ένα παιδικό πάρτι. Οι κροκέτες αυτές ψήνονται και στο φούρνο...
Περισσότερα →
ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΑ
ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΑ
Είναι πεντανόστιμα και γίνονται πανεύκολα. Το μόνο που χειάζονται είναι ένα πυκνό, πικάντικο γλάσο και λίγος χρόνος για μαρινάρισμα. Τα σερβίρετε σαν ορεκτικό σε ένα μπουφέ ή σαν κύριο, συνοδεύοντας με...
Περισσότερα →
ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΣΚΑΛΟΠ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΣΚΑΛΟΠ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
Για να ελέγξω αν έχουν ψηθεί καλά τα εσκαλόπ και στο εσωτερικό, κόβω ένα φιλέτο και βλέπω αν έχει αλλάξει εντελώς χρώμα το κοτόπουλο και να μην έχει το παραμικρό ροζέ σημείο.
Περισσότερα →