ΙΤΑΛΙΑ

Πίτσα με αγκινάρες, λιαστή ντομάτα και πολτό σκόρδου
Πίτσα με αγκινάρες, λιαστή ντομάτα και πολτό σκόρδου
45΄ 25΄ 2 πίτσες –   Ανοιξιάτικη πίτσα με φρέσκες αγκινάρες και άρωμα σκόρδου. Αν δεν έχετε το χρόνο να καθαρίσετε αγκινάρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένες. Το αποτέλεσμα όμως, δεν θα είναι το ίδιο....
Περισσότερα →
Πίτσες ατομικές με γαύρο μαρινάτο και σπιτική σάλτσα ντομάτας
Πίτσες ατομικές με γαύρο μαρινάτο και σπιτική σάλτσα ντομάτας
30΄ 15΄ 4 ατομικές πίτσες –   Γρήγορες και απίστευτα νόστιμες αυτές οι μικρές πίτσες σερβίρονται εύκολα στο καθημερινό τραπέζι. Ο μαρινάτος γαύρος είναι από τα αγαπημένα μου εδέσματα που δίνουν άρωμα καλοκαιριού. Υλικά...
Περισσότερα →
Πίτσα τέσσερις εποχές
Πίτσα τέσσερις εποχές
 20΄ 20΄ 2 πίτσες –   Μια πίτσα, τέσσερις γεύσεις. Θα αρέσει σίγουρα σε όλους αφού μπορεί ο καθένας να διαλέξει το κομμάτι που θέλει. Υλικά Εκτέλεση 2 κατεψυγμένες ζύμες για πίτσα ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ...
Περισσότερα →
Ριζότο α λα Μιλανέζε
Ριζότο α λα Μιλανέζε
10΄ 20΄ – 25΄ 4 μερίδες –   Κλασικό ιταλικό ριζότο με το σαφράν να το χαρακτηρίζει.  Υλικά Εκτέλεση 1.500 ml ζωμός λαχανικών (τον αφήνετε να σιγοβράζει σε πολύ χαμηλή φωτιά) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο...
Περισσότερα →
Σπαγγέτι με κάππαρη, αντσούγιες και λιαστές ντομάτες
Σπαγγέτι με κάππαρη, αντσούγιες και λιαστές ντομάτες
10΄ 20΄ 4 μερίδες –   Η διάσημη μακαρονάδα «αλά πουτανέσκα», πικάντικη και με έντονο ταμπεραμέντο, κλείνει μέσα της χαρακτηριστικές μεσογειακές γεύσεις. Υλικά Εκτέλεση 350 γρ. σπαγγέτι (Νο 6 ή Νο 10) 50 ml ελαιόλαδο...
Περισσότερα →