ΙΝΔΙΑ

Ινδικά kofta με κινόα και σάλτσα Makhani
Ινδικά kofta με κινόα και σάλτσα Makhani
15´ 20´ 4 μερίδες –   Εξαιρετικό ινδικό φαγητό, με πολύ έντονα αρώματα και πικάντικη γεύση. Θα σας πρότεινα να αγοράσετε περισσότερες πιτούλες naan, αφού η σάλτσα είναι τόσο νόστιμη, που είμαι σίγουρη ότι...
Περισσότερα →
Κοτόπουλο Κάρι
Κοτόπουλο Κάρι
15΄ 1 ώρα 4 μερίδες 1 ώρα   Υλικά Εκτέλεση 1 ολόκληρο κοτόπουλο, βάρους περίπου 1.200 γρ., κομμένο σε 8 – 10 κομμάτια (ζητήστε από τον κρεοπώλη να το κόψει σε κομμάτια μισής παλάμης) Για...
Περισσότερα →
Κοτόπουλο γλυκόξινο με Μοσχάτο
Κοτόπουλο γλυκόξινο με Μοσχάτο
10΄ 20΄ 4 μερίδες –   Υλικά Εκτέλεση 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, χωρίς δέρμα, καλά χτυπημένα με τον μπάτη* 3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας (προτιμήστε μια βιολογική) 3 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι 2 κουτ....
Περισσότερα →
Αρνάκι στη γάστρα με σάλτσα γιαουρτιού
Αρνάκι στη γάστρα με σάλτσα γιαουρτιού
10΄ 2 ώρες 4 μερίδες –   Αν θέλουμε, αντικαθιστούμε το αγελαδινό γιαούρτι με πρόβειο, για αυθεντικά ινδικό αποτέλεσμα. Η γεύση του είναι εντονότερη, πιο όξινη, πλούσια και βουτυράτη. Υλικά Εκτέλεση 100 ml ελαιόλαδο 1...
Περισσότερα →