ΚΙΝΑ

Φασολάκια τηγανητά πικάντικα
Φασολάκια τηγανητά πικάντικα
10΄ 15΄ 4 μερίδες –   Ξεφεύγουμε λίγο από τα κλασικά λαδερά και ετοιμάζουμε τα φασολάκια με τον κινέζικο τρόπο, δηλαδή τηγανισμένα σε δυνατή φωτιά και για ελάχιστα λεπτά. Υλικά Εκτέλεση 400 γρ. πράσινα φασολάκια...
Περισσότερα →
Σούπα με γαρίδες, καρύδα και δυόσμο
Σούπα με γαρίδες, καρύδα και δυόσμο
30΄ 1 ώρα 4 μερίδες –   Τα εξωτικά προϊόντα όπως η σάλτσα ψαριού, έχου ιδιαίτερη και έντονη γεύση και είναι από τα αρτύματα που χαρακτηρίζουν τα ασιατικά πιάτα. Η χρήση της σάλτσα είναι προαιρετική,...
Περισσότερα →
Κοτόπουλο τηγανητό με λαχανικά
Κοτόπουλο τηγανητό με λαχανικά
10΄ 20΄ – 25΄ 4 μερίδες  –   Υλικά Εκτέλεση 2 κουτ. σούπας σησαμέλαιο (ή ελαιόλαδο) 4 φιλέτα (περίπου 700 – 800 γρ.) φιλέτα από στήθος κοτόπουλου (θα χρειαστείτε 1 δισκάκι φιλέτα που ζυγίζει περίπου...
Περισσότερα →
Χοιρινό γλυκόξινο με ανανά
Χοιρινό γλυκόξινο με ανανά
20΄ 30΄ 4 μερίδες –   Υλικά Εκτέλεση Για τη σάλτσα 3 κουτ. σούπας μηλόξιδο ή ξίδι από λευκό κρασί 3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας, κατά προτίμηση βιολογική 1 κουτ. σούπας πελτές τομάτας ½ φλιτζ....
Περισσότερα →