ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Aυγά πασχαλινά με γέμιση red velvet cake
Aυγά πασχαλινά με γέμιση red velvet cake
25´ – 6 – 8 αυγουλάκια 3 ώρες   Εύκολα αυγουλάκια που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια. Γίνονται πολύ γρήγορα και μπορούν να βοηθήσουν και τα παιδιά στην παρασκευή τους. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε...
Περισσότερα →
Σύκα ψητά, γεμιστά με ρυζόγαλο
Σύκα ψητά, γεμιστά με ρυζόγαλο
30΄ 20΄ 4 μερίδες –   Αυτή η συνταγή είναι ιδανική εάν μας έχει περισσέψει στο ψυγείο ρυζόγαλο, 3 – 4 ημερών. Το αδειάζουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε 1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα και το...
Περισσότερα →
Πουτίγκα «σοκοσόκ»
Πουτίγκα «σοκοσόκ»
 20΄  30΄ 4 μερίδες –   Ένας νόστιμος τρόπος να εκμεταλλευτούμε τα περισσεύματα από μπαγιάτικο (ξερό) τσουρέκι ή μπριός, ακόμη και ψωμί του τοστ. Μάλιστα, οι ξερές φέτες είναι προτιμότερες γιατί απορροφούν περισσότερη υγρασία από...
Περισσότερα →
Triffle γιορτινό και στιγμιαίο
Triffle γιορτινό και στιγμιαίο
30΄ – 4 μερίδες 2 ώρες   Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μελομακάρονα που περίσσεψαν στις γιορτές (αν και διατηρούνται για καιρό και δεν χαλάνε εύκολα), να μια συνταγή που θα τα...
Περισσότερα →