destination taste!

ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Aυγά πασχαλινά με γέμιση red velvet cake
Aυγά πασχαλινά με γέμιση red velvet cake
25´ – 6 – 8 αυγουλάκια 3 ώρες   Εύκολα αυγουλάκια που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια. Γίνονται πολύ γρήγορα και μπορούν να βοηθήσουν και τα παιδιά στην παρασκευή τους. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε...
Περισσότερα →
Σύκα ψητά, γεμιστά με ρυζόγαλο
Σύκα ψητά, γεμιστά με ρυζόγαλο
30΄ 20΄ 4 μερίδες –   Αυτή η συνταγή είναι ιδανική εάν μας έχει περισσέψει στο ψυγείο ρυζόγαλο, 3 – 4 ημερών. Το αδειάζουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε 1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα και το...
Περισσότερα →
ΠΟΥΤΙΓΚΑ «ΣΟΚΟΣΟΚ»
ΠΟΥΤΙΓΚΑ «ΣΟΚΟΣΟΚ»
Ένας νόστιμος τρόπος να εκμεταλλευτούμε τα περισσεύματα από μπαγιάτικο (ξερό) τσουρέκι ή μπριός, ακόμη και ψωμί του τοστ. Μάλιστα, οι ξερές φέτες είναι προτιμότερες γιατί απορροφούν περισσότερη υγρασία από τις φρέσκες κι έτσι γίνονται αφράτες χωρίς να λιώνουν.
Περισσότερα →
TRIFFLE ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ
TRIFFLE ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ
Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μελομακάρονα που περίσσεψαν στις γιορτές (αν και διατηρούνται για καιρό και δεν χαλάνε εύκολα), να μια συνταγή που θα τα αξιοποιήσει άψογα!
Περισσότερα →