destination taste!

ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

ΣΤΑΦΥΛΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΣΤΑΦΥΛΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Διαλέγουμε τσαμπιά με ρώγες σφικτές, μεγάλες και γερές. Για να δούμε αν έχει δέσει το σιρόπι σε γλυκό του κουταλιού ή σε μαρμελάδα, ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα σε ένα λευκό και στεγνό πιατάκι του καφέ.
Περισσότερα →
ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Μπορεί να φαίνεται παράξενο η ντομάτα να γίνεται γλυκό αλλά συνηθίζεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Το σημαντικό είναι να βρω μικρά, σφιχτά ντοματάκια (πομοντόρια) χωρίς πολλά σπόρια.
Περισσότερα →
ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Μετατρέψτε εύκολα το γλυκό αυτό σε μαρμελάδα! Όταν είναι έτοιμο και το τραβήξετε από τη φωτιά, το πολτοποιείτε στο μούλτι ή μέσα στην κατσαρόλα με το ραβδομπλέντερ και έτοιμη η μαρμελάδα!
Περισσότερα →
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ
Φτιάξτε εύκολα και κάθε στιγμή το δικό σας σπιτικό υποβρύχιο, με ό,τι άρωμα σας αρέσει: βανίλια, μαστίχα ή καραμέλα! Για να φτιάξετε καραμέλα, λιώνετε σε αντικολλητικό τηγάνι 2 -3 κουταλιές ζάχαρη...
Περισσότερα →
ΣΥΚΑΛΑΚΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΣΥΚΑΛΑΚΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Γύρω στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου κάνουν την εμφάνισή τους στις λαϊκές τα άγουρα πράσινα συκαλάκια. Κι αν δεν βρω, σίγουρα θα παραγγείλω από κάποιον παραγωγό που φέρνει σύκα στην αγορά...
Περισσότερα →
ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Γλυκόπικρο και απίστευτα αρωματικό είναι από τα εκλεκτότερα γλυκά κουταλιού της παράδοσής μας. Χρησιμοποιήστε το υπέροχο σιρόπι του για να γαρνίρετε και να σερβίρετε παγωτό, κρέμες, μους, κέικ βανίλιας, κρέπες, πανκέικς…
Περισσότερα →
ΚΥΔΩΝΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΚΥΔΩΝΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Δύστροπα φρούτα αυτά τα κυδώνια… Είναι αλήθεια ότι ξεφλουδίζονται δύσκολα, μαυρίζουν σε χρόνο ρεκόρ, κόβονται εξίσου δύσκολα… Αλλά πραγματικά, όσο στυφή και αδιάφορη είναι η γεύση τους...
Περισσότερα →
ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Ένα πρωτότυπο και γευστικό γλυκό που θα σας κερδίσει. Αυτό που θα σας εντυπωσιάσει όμως είναι το γεγονός ότι ενώ κατά το βρασμό θα περιμένατε να λιώσει το καρπούζι όχι μόνο δεν λιώνει αλλά και κρατάει ακέραια τη σάρκα του.
Περισσότερα →

Air France & Gault & MillauΕξωτική σαλάτα με μάνγκο & κοτόπουλο

Air France & Gault & MillauΡάμεν με κοτόπουλο