ΖΕΛΕ

Ζελέ φράουλα με κρέμα μαστίχας
Ζελέ φράουλα με κρέμα μαστίχας
 10´ – 6 – 8 μερίδες 3 ώρες   Δροσερό και πανάλαφρο επιδόρπιο, ότι πρέπει για τις ζέστες του καλοκαιριού. Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε οποιαδήποτε γεύση ζελέ σας αρέσει αν και το ζελέ...
Περισσότερα →
Τερίνα με Campari και φράουλες
Τερίνα με Campari και φράουλες
 30΄  –  6 μερίδες 3-4 ώρες   Ο συνδυασμός φράουλας, πορτοκαλιού και Campari είναι απίστευτα δροσερός και κομψός. Σερβίρετε αυτή την απλή τερίνα μετά από ένα πλούσιο γεύμα, ως επιδόρπιο, για να δροσίσετε τον ουρανίσκο....
Περισσότερα →
Παστοκύδωνο στο φούρνο
Παστοκύδωνο στο φούρνο
1 ώρα + 30΄ 30΄ Για 1 ταψί 30×35 εκ. –   Από τα πιο παραδοσιακά γλυκά της Ελλάδας. Γεύση που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μας κάνει πάλι παιδιά στο σπίτι της γιαγιάς....
Περισσότερα →
Ζελέ με κρασί Μοσχάτο και φρούτα στο ποτήρι
Ζελέ με κρασί Μοσχάτο και φρούτα στο ποτήρι
 30΄ – 6 μερίδες 3 ώρες   Επιδόρπιο αυστηρά για ενηλίκους, αφού περιέχει αρκετό αλκοόλ. Το χειμώνα βάζουμε ακτινίδια, αχλάδια, μήλα, φέτες πορτοκαλιού και μανταρινιού. Αυτή την εποχή τα καλύτερα είναι οι φράουλες, τα κεράσια...
Περισσότερα →
Ζελέ με γιαούρτι σε δύο γεύσεις
Ζελέ με γιαούρτι σε δύο γεύσεις
30΄ – 6 μερίδες 5 ώρες   Το τέλειο επιδόρπιο για το καλοκαίρι… Με λίγες θερμίδες και απόλυτα απολαυστικό. Δοκιμάστε το σε όποιες γεύσεις σας αρέσουν. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Υλικά...
Περισσότερα →
Ζελέ διπλής σοκολάτας
Ζελέ διπλής σοκολάτας
 40΄ – 6 μερίδες 4 ώρες + 40΄   Για να πετύχει άψογα η εκτέλεση του αρκετά απλού αυτού γλυκίσματος, φροντίζουμε να έχουμε έτοιμα παγάκια στην κατάψυξη όταν θα τα χρειαστούμε. Υλικά Εκτέλεση 100 γρ. κουβερτούρα 52%...
Περισσότερα →