destination taste!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ

ΛΕΜΟΝΟΚΡΕΜΑ (LEMON CURD)
ΛΕΜΟΝΟΚΡΕΜΑ (LEMON CURD)
Τώρα που τα λεμόνια είναι στο φόρτε τους, αιχμαλωτίζουμε τη γεύση και το υπέροχο άρωμά τους στη διάσημη λεμονόκρεμα. Προσέχουμε ωστόσο να αγοράζουμε λεμόνια βιολογικά ή έστω ακέρωτα...
Περισσότερα →
Crème anglaise
Crème anglaise
5´ 15´ περίπου 700 γρ. κρέμα –   Η βασικότερη κρέμα της γαλλικής ζαχαροπλαστικής. Έχει λίγα υλικά αλλά χρειάζεται λίγη προσοχή στην παρασκευή της. Αν θέλετε μια πιο πλούσια υφή, μπορείτε να προσθέσετε 150...
Περισσότερα →
ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ… Η ΤΕΛΕΙΑ!
ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ… Η ΤΕΛΕΙΑ!
Φτιάξτε μια απίθανη σάλτσα καραμέλας, για τις γλυκές σας δημιουργίες. Ετοιμάζεται απλά και γρήγορα, διατηρείται για πολύ καιρό στο ψυγείο (και για απεριόριστο χρόνο στην κατάψυξη) και θα την απολαύσετε σε κάθε κρίση… υπογλυκαιμίας!
Περισσότερα →
ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ
Είναι η τέλεια ζύμη για να διακοσμήσουμε τούρτες, cup cakes και μπισκότα. Μπορούμε να την χρωματίσουμε με διάφορα χρώματα και να την διατηρήσουμε για αρκετό καιρό τυλιγμένη σε μεμβράνη.
Περισσότερα →