destination taste!

ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Οι Φλωρεντίνες έχουν φανατικούς φίλους, καθώς συνδυάζουν λαχταριστούς ξηρούς καρπούς (κυρίως αμύγδαλα) με καραμέλα. Εδώ βάζω τα εξίσου αγαπημένα γλυκά του κουταλιού, για ακόμα μεγαλύτερη νοστιμιά ενώ τη… χαριστική βολή δίνει η σοκολάτα!
Περισσότερα →
RED VELVET CAKE
RED VELVET CAKE
Διάσημο κέικ της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής με απαλή υφή, πλούσια κρέμα και γιαουρτένια γεύση.
Περισσότερα →
ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ
ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ
Ένα πανεύκολο γλύκισμα όσον αφορά τον τρόπο παρασκευής του που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.Τέλεια ιδέα για παιδικό πάρτι και μια γλυκιά ευκαιρία για να μπούμε με τα παιδάκια μας στη κουζίνα να δημιουργήσουμε!
Περισσότερα →
ΣΟΡΜΠΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ
ΣΟΡΜΠΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ
Ένα φίνο επιδόρπιο που οι λεπτοί συνδυασμοί των υλικών προσφέρουν ικανοποιητικό επίλογο για ιδιαίτερα γεύματα, αλλά και μια τολμηρή πρόταση αντικατάστασης ενός απεριτίφ!
Περισσότερα →
CHEESECAKE ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
CHEESECAKE ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
Τέλεια, μικρά cheesecake αρωματισμένα με τριαντάφυλλο. Σερβίρετέ τα μετά από ένα βαρύ γεύμα με κρεατικά για να «καθαρίσετε» τη γεύση σας. Αν έχετε γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο μπορείτε...
Περισσότερα →
ΠΑΒΛΟΒΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΠΑΒΛΟΒΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
Πανάλαφρο και αρωματικό γλύκισμα που αξίζει την προσπάθεια. Αναζητήστε τα ζαχαρωμένα ροδοπέταλα γιατί εκτός από την εμφάνιση, δίνουν μοναδική γεύση και άρωμα!
Περισσότερα →
ΚΕΪΚ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΚΕΪΚ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
H εμμονή μου με τα τριαντάφυλλα είναι πλέον γνωστή. Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου κέικ που κάνω σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μοσχοβολιστό, βουτυράτο… όνειρο!
Περισσότερα →
ΜΙΛΦΕΪΓ ΚΛΑΣΣΙΚΟ
ΜΙΛΦΕΪΓ ΚΛΑΣΣΙΚΟ
Αν θέλουμε ξεχωριστή εμφάνιση στο μιλφέιγ, ρίχνουμε την κρέμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και στη μύτη του προσαρμόζουμε οδοντωτό ρύγχος, ώστε η κρέμα να βγεί σαν ροζέτα.
Περισσότερα →
ΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
ΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Μια ακόμη εκδοχή της τερίνας γιαουρτιού με τις κατακόκκινες φράουλες να πρωταγωνιστούν. Στη Γαλλία βρίσκω και τις μικρές αγριοφράουλες με το απίστευτο άρωμα. Όταν τις χρησιμοποιώ για αυτή τη τερίνα επιλέγω τις ώριμες και τις μελωμένες για να αποφύγω όσο γίνεται την όξινη επίγευση.
Περισσότερα →
ΜΩΣΑΪΚΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
ΜΩΣΑΪΚΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Το κλασικό και αγαπημένο «μωσαϊκό» με πτι-μπερ εμπλουτίζεται με χαλβά του μπακάλη για περισσότερο σώμα και «δροσίζει» με ολόφρεσκες φράουλες για ευχάριστη αντίθεση στον ουρανίσκο.
Περισσότερα →
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΡΟΔΙ
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΡΟΔΙ
Είναι τόσο γρήγορη η προετοιμασία αυτής της μπουγάτσας που δεν θα το πιστεύετε. Έχει τέλειο ρόδινο χρώμα και απαλό άρωμα ροδιού.
Περισσότερα →
ΜΠΑΝΟΦΙ
ΜΠΑΝΟΦΙ
Ένα αγγλικό, παραδοσιακό γλυκό που έκανε σχετικά πρόσφατα την εμφάνισή του και έχει ενθουσιάσει με τον συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων. Φτιάχνεται εύκολα και είναι εξαιρετικά απολαυστικό και δροσερό.
Περισσότερα →
ΕΚΛΕΡ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΕΚΛΕΡ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Αμαρτωλή, γαλλική συνταγή που λατρεύω. Είναι λίγο «μπελαλίδικα» αλλά με αποζημιώνει η γεύση τους. Πλούσια, σοκολατένια… τέλεια!
Περισσότερα →
MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Αν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε την τριμμένη κουβερτούρα με «σταγόνες» σοκολάτας που θα βρούμε συσκευασμένες, στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Περισσότερα →
CUPCAKES ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
CUPCAKES ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Το κλασικότερο όλων των cupcakes. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τυρί μασκαρπόνε. Είναι πιο γλυκό από το τυρί κρέμα και ταιριάζει εξίσου καλά.
Περισσότερα →
BROWNIES ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ
BROWNIES ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ
Το κλασικό και αγαπημένο brownie εμπλουτίζεται με μυρωδάτη καρύδα. Προσέχουμε ωστόσο ιδιαίτερα με το καβούρδισμά της γιατί «αρπάζει» εύκολα και πικρίζει δυσάρεστα.
Περισσότερα →

Air France & Gault & MillauΕξωτική σαλάτα με μάνγκο & κοτόπουλο

Air France & Gault & MillauΡάμεν με κοτόπουλο