ΣΝΑΚ-BRUNCH

Χορτόπιτα τραγανή
Χορτόπιτα τραγανή
 45΄ 1 ώρα 6 – 8 μερίδες –   Η εκπληκτική αντίθεση της τρυφερής και ζουμερής γέμισης χορταρικών με την τραγανή επικάλυψη μπομπότας (δηλαδή...
Περισσότερα →
Τυρόψωμο με ζαμπόν
Τυρόψωμο με ζαμπόν
30΄  1 ώρα Για 2 φρατζόλες –   Σερβίρεται τέλεια κομμένο σε φέτες, αλειμμένες με μουστάρδα και συνοδεύονται με μπίρα! Υλικά Εκτέλεση 4 φλιτζ....
Περισσότερα →
Τυρόπιτα αφράτη
Τυρόπιτα αφράτη
 10΄ 50΄ – 55΄ Για 1 μέτριο ταψί –   Το μυστικό της αφράτης αυτής τυρόπιτας είναι το αναψυκτικό σόδας που περιέχει. Να ξέρετε...
Περισσότερα →
Τυρόμυλοι
Τυρόμυλοι
1 ώρα 20΄ 8 τυρόμυλοι –   Μια «παιχνιδιάρικη» γλυκιά συνταγή που θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Είναι ιδανικό σνακ για το σχολείο τους ή...
Περισσότερα →
Τυρόψωμο σαν πίτσα
Τυρόψωμο σαν πίτσα
 15΄  30΄ 6 τυρόψωμα  1 ώρα   Το κλασικό τυρόψωμο γίνεται μια πρώτης τάξης αφράτη βάση για πίτσα. Πρώτα θα ετοιμάσουμε κανονικά τα τυρόψωμα-βάσεις...
Περισσότερα →
Πίτσα τηγανητή
Πίτσα τηγανητή
 10΄  περίπου 15΄ Για 2 μερίδες –   Γρήγορη, εύκολη και κυρίως με αυτή την ένοχη νοστιμιά του… τηγανητού μεζέ. Υλικά Εκτέλεση Για τη...
Περισσότερα →
Πεϊνιρλί με 3 τυριά
Πεϊνιρλί με 3 τυριά
 30΄ 30΄-35΄  8 πεϊνιρλί  40΄   Αφράτα πεϊνιρλί με δυνατή γεύση από μίγμα τριών τυριών. Αν σας αρέσουν οι καπνιστές γεύσεις, μπορείτε να αντικαταστήσετε...
Περισσότερα →
Πατατόπιτα
Πατατόπιτα
 30΄  40΄  8-10 –   Εύκολη πίτα χωρίς φύλλο, με διάφορα τυριά. Αν σας αρέσει το μπλε τυρί μπορείτε να προσθέσετε 1/2 φλιτζάνι, αφαιρώντας...
Περισσότερα →
Παστέλι σπιτικό
Παστέλι σπιτικό
 5΄ 15΄ 20-25 παστέλια –   Το παστέλι είναι από τα πιο υγιεινά και αγνά σνακ! Μέλι και σουσάμι είναι σούπερ τροφές. Η παρασκευή...
Περισσότερα →
Ντόνατς σπιτικά
Ντόνατς σπιτικά
30΄ 25΄ 6 ντόνατς 1½ ώρα   Αφράτα και φουσκωτά ντόνατς, οι γνωστοί μας «λουκουμάδες» που σκοτωνόμασταν να προλάβουμε στο φούρνο ή στο κυλικείο...
Περισσότερα →
Μπατόν σαλέ
Μπατόν σαλέ
20΄ 30΄ + 30΄ 50 – 60 κομμάτια 1 ώρα   Τα «αλμυρά μπαστουνάκια» όπως λέγονται, είναι το καλύτερο συνοδευτικό για ποτό και κρασί....
Περισσότερα →
Κοτομπουγάτσα με τυρί
Κοτομπουγάτσα με τυρί
30΄ 45΄ 4 – 6 μερίδες –   Ιδανικά, για την κοτομπουγάτσα χρησιμοποιώ τα περισσεύματα από βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ξεψαχνισμένο και κομματιασμένο με το...
Περισσότερα →
Πίτα της Τυρινής
Πίτα της Τυρινής
10΄ 45΄ ταψί 36 εκ.   Παραδοσιακή πίτα για την την εβδομάδα της Τυρινής. Είναι η εβδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα όπου απαγορεύεται η...
Περισσότερα →
Παστουρμαδόπιτα
Παστουρμαδόπιτα
20΄ 45΄ Για 1 ταψί με διάμετρο 22 εκ. –   Παστουρμαδόπιτα, Πίτα Καισάρειας, Παστουρμανλί… Όπως και να την πείτε είναι η ίδια πίτα. Σ’...
Περισσότερα →
Μελιτζανόπιτα στριφτή
Μελιτζανόπιτα στριφτή
40΄ 45΄ ταψί 28-30 εκ.  –   Με τις τελευταίες μελιτζάνες του φθινοπώρου ετοιμάζουμε μια νόστιμη, πικάντικη πίτα. Αν θέλουμε, κόβουμε τα φύλλα σε μακριές...
Περισσότερα →
Τάρτα μπολονέζ
Τάρτα μπολονέζ
40΄ 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Ο κιμάς μπολονέζ εδώ συνδυάζεται με ζύμη αντί για τα κλασικά μακαρόνια. Το αποτέλεσμα είναι μια τάρτα...
Περισσότερα →
Λαχματζούν
Λαχματζούν
20΄ 30΄ – 35΄ 4 – 6 μερίδες 30΄   Η πολίτικη πίτσα! Ασύγκριτη νοστιμιά, εξαιρετική απλότητα και άρωμα ανατολής. Υπέροχο πρώτο πιάτο. Υλικά Εκτέλεση...
Περισσότερα →
Κοτόπιτα σε ρολό
Κοτόπιτα σε ρολό
40΄ 45΄ 5 ρολά –   Η κοτόπιτα αυτή μπορεί να συνδυαστεί με μια ωραία κοτόσουπα. Φτιάχνω την κοτόσουπα την οποία σερβίρω ως πρώτο πιάτο...
Περισσότερα →