destination taste!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

10 Δεκεμβρίου: «Κολλήστε» με τη Stayia Farm
10 Δεκεμβρίου: «Κολλήστε» με τη Stayia Farm
Όταν γνώρισα τον Γιάννη Καρυπίδη και την Στέβη Θεοδώρου, δεν φαντάστηκα ότι θα «κόλλαγα» με τα προϊόντα τους. Δύο νέα παιδιά, με όραμα, κατάφεραν να δημιουργήσουν την Stayia Farm και να παράγουν εξαιρετικά, βιολογικά...
Περισσότερα →
14 Δεκεμβρίου: Ταξίδι γεύσης στην Κρήτη
14 Δεκεμβρίου: Ταξίδι γεύσης στην Κρήτη
Μια βραδιά αφιερωμένη στον απόλυτο «Οδηγό Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας». Η  Λένα Ηγουμενάκη, ψυχή του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας θα μας «ξεναγήσει» στις σελίδες του, αλλά κυρίως, στις συνταγές του που θα απολαύσουμε όλοι...
Περισσότερα →
17 Δεκεμβρίου: Tαξιδεύουμε στη Σαντορίνη με το Vinsanto
17 Δεκεμβρίου: Tαξιδεύουμε στη Σαντορίνη με το Vinsanto
H Santo Wines είναι η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων που ιδρύθηκε το 1947 με μόνο σκοπό να διαφυλάξει την τοπική παράδοση και ιστορία, αλλά και την προστασία των παραδοσιακών καλλιεργειών αλλά και την παραγωγή...
Περισσότερα →
19 Δεκεμβρίου: Άδολο… Η καρδιά της καρδιάς του Ούζου Πλωμαρίου
19 Δεκεμβρίου: Άδολο… Η καρδιά της καρδιάς του Ούζου Πλωμαρίου
Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της “καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την “καρδιά της καρδιάς” του...
Περισσότερα →