destination taste!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: «ΚΟΛΛΗΣΤΕ» ΜΕ ΤΗ STAYIA FARM
10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: «ΚΟΛΛΗΣΤΕ» ΜΕ ΤΗ STAYIA FARM
Όταν γνώρισα τον Γιάννη Καρυπίδη και την Στέβη Θεοδώρου, δεν φαντάστηκα ότι θα «κόλλαγα» με τα προϊόντα τους. Δύο νέα παιδιά, με όραμα, κατάφεραν να δημιουργήσουν την Stayia Farm και να παράγουν εξαιρετικά, βιολογικά...
Περισσότερα →
13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑ
13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑ
Η Greek Luxury Products σε συνεργασία με την εταιρεία Thesauri Caviar, πρόκειται να παρουσιάσουν το πρώτο ελληνικό χαβιάρι από οξύρυγχο Ρωσίας και Σιβηρίας. Η Thesauri Caviar είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία εκτροφής οξύρυγχου και παραγωγής χαβιαριού με εξαγωγές σε περισσότερες από 40...
Περισσότερα →
14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Μια βραδιά αφιερωμένη στον απόλυτο «Οδηγό Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας». Η  Λένα Ηγουμενάκη, ψυχή του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας θα μας «ξεναγήσει» στις σελίδες του, αλλά κυρίως, στις συνταγές του που θα απολαύσουμε όλοι...
Περισσότερα →
17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟ VINSANTO
17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟ VINSANTO
H Santo Wines είναι η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων που ιδρύθηκε το 1947 με μόνο σκοπό να διαφυλάξει την τοπική παράδοση και ιστορία, αλλά και την προστασία των παραδοσιακών καλλιεργειών αλλά και την παραγωγή...
Περισσότερα →
19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ… Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ… Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της «καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την «καρδιά της καρδιάς» του...
Περισσότερα →

Dina’s Daily RecipesΚέικ αλμυρό με ανάμεικτα λαχανικά, τυριά και βασιλικό

Dina’s Daily RecipesΤάρτα με λαχανικά σοτέ και ντοματίνια