ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ;

Πώς να μαγειρέψετε τις πιπεριές
Πώς να μαγειρέψετε τις πιπεριές
Πράσινες, κόκκινες, ή κίτρινες ακόμα και πορτοκαλί, οι πιπεριές έχουν αυτή τη γλυκιά γεύση που αρέσει πολύ. Να σας πω, πως η πράσινη πιπεριά είναι η ίδια με την κόκκινη, την κίτρινη και την...
Περισσότερα →
Πώς να μαγειρέψετε το σολομό
Πώς να μαγειρέψετε το σολομό
Το ξέρετε πως ο σολομός είναι ένα από τα αγαπημένα ψάρια των Γάλλων; Πλούσιο σε ωμέγα 3 και βιταμίνες, η ροζ σάρκα του είναι πολύ αρωματική και εύκολη να τη μαγειρέψετε, σε όλες τις...
Περισσότερα →
Πώς να μαγειρέψετε το κοτόπουλο
Πώς να μαγειρέψετε το κοτόπουλο
Πιστεύω πως αρέσει σε όλους η γλυκιά μυρωδιά του ψητού κοτόπουλο… Είτε όλοκληρο, είτε μπούτι, είτε στήθος, θα σας πρότεινα να επιλέξετε ένα κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής. Είναι πιο νόστιμο, πιο υγιεινό και πιο ασφαλές....
Περισσότερα →
Πώς να μαγειρέψετε τις γαρίδες σκάμπι
Πώς να μαγειρέψετε τις γαρίδες σκάμπι
Στην μαγειρική, ο όρος Scampi ξεκίνησε από έναν νορβηγικό αστακό που μοιάζει σε γεύση περισσότερο με την καραβίδα. Με τα χρόνια, scampi «μεταφράστηκε» ως μέθοδος παρασκευής θαλασσινών. Tόσο στην Βρετανία όσο και στην Αμερική,...
Περισσότερα →
Πώς να μαγειρέψετε το καβούρι
Πώς να μαγειρέψετε το καβούρι
Μερικές φορές βλέπετε τα καβούρια στον πάγκο του ψαρά και αποφεύγετε να τα αγοράσετε γιατί δεν πως να το διαχειριστείτε. Προτιμάτε να τα παραγγείλετε σε κάποιο νησάκι στις διακοπές και να σας το σερβίρουν...
Περισσότερα →
Πώς να μαγειρέψετε μπούτια πάπιας
Πώς να μαγειρέψετε μπούτια πάπιας
Η πάπια έχει ένα τρυφερό και μαλακό κρέας, το οποίο απαιτεί αργό ψήσιμο. Διαλέγετε πάντα, φρέσκα μπούτια πάπιας για να τα ψήσετε στο φούρνο, στην κατσαρόλα ή ακόμα και σε ένα λαχταριστό μπάρμπεκιου. Αν...
Περισσότερα →
Πώς να μαγειρέψετε τα σπαράγγια
Πώς να μαγειρέψετε τα σπαράγγια
Αχ αυτά τα σπαράγγια! Ένα άλλο παρεξηγημένο λαχανικό… Είτε λευκά, πράσινα ή μωβ, μπορείτε να τα απολαύσετε ζεστά, χλιαρά ή κρύα. Τα πράσινα σπαράγγια είναι πλουσιότερα σε γεύση από τα λευκά, και η γεύση...
Περισσότερα →